Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi ideig várnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig várnátok az eljegyzésre? Zavarna a tudat, hogy az exet eljegyezte téged viszont nem?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, a párom 32 éves.

Mindkettőnknek volt kapcsolata ezelőtt, rajtam kívül egy nővel élt együtt akit el is jegyzett 2 év együtt élés után, összesen 5 évig voltak kapcsolatban.

Mi 2 éve élünk együtt, mióta össze jöttünk.

Az ex után voltak kisebb, hosszabb románcai, én vagyok hosszú évek után az első akivel együtt is él. Barátok, család elmondása alapján szöges ellentéte vagyok a fent említett exnek. (Említésre méltó, hogy a nő már kiharcolta az eljegyzést, de ez engem cseppet sem vígasztal).

A párom barátai odavannak a kapcsolatunknak, mert sikerült kimozdítani a komfortzónából, és bármit megtenne azért hogy boldog legyek, kivéve azt a nagy kérdést.

Persze elhamarkodott sem akarok lenni, mert szó nem esett róla, hogy házasodnánk-e vagy sem. Viszont nem szeretnék ,időt pocsékolni’ mert ha csak egy ugródeszka vagyok, régen veszett ügy. Sajnálom hogy nagyon kesze-kusza lett.

2023. jan. 28. 01:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Neked nincsen szád?

Te nem tudod megkérdezni, hogy "figyelj Béla, nem akarsz összeházasodni? Én szeretnék összeházasodni." ?

2023. jan. 28. 10:40
 12/15 anonim ***** válasza:
82%

Ne hasonlítgasd magad az exéhez, csak idegeskedni fogsz rajta. Valószínűleg ez is azért zavar, mert "versenyezni" próbálsz vele. Ne tedd, annak okkal lett vége, okkal van veled a párod.

Én sosem értettem ezt a sietséget, mi is 2 éve vagyunk együtt, minden a legnagyobb rendben, de nem vagyunk ráfeszülve erre az eljegyzés dologra. Ami talán az esetünkben különbség, hogy mi megbeszéltük ezt a kapcsolatunk elején, hogy igen, szeretnék majd össze házasodni egyszer, ha minden úgy alakul. Nektek is ezt kéne, mindig meglep, hogy ilyen dolgokról más párok miért nem beszélnek nyíltan? Igazából ha egy életet tervezek a másik mellett, akkor tökmindegy, hogy 2 vagy 5 év után kéri meg a kezem. Nem a gyűrű teszi a kapcsolatot.

2023. jan. 28. 11:57
 13/15 A kérdező kommentje:
5 - 3 év után költöztek össze és 2 év együtt élés után kérte meg a kezét. Rá egy fél évre kiderült hogy csalja az aktuális barátnője. ( Ekkor a húszas évei közepén jártak). Mielőtt megkérdőjeleznétek, személyen ismerem őt is.
2023. jan. 28. 12:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

“Persze elhamarkodott sem akarok lenni, mert szó nem esett róla, hogy házasodnánk-e vagy sem. ”

Hat ez fura, keteves kapcsolatban elhamarkodott dolgokrol beszelni. Viszont hogy nem jott meg szoba a ket ev alatt?

2023. jan. 28. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

2 éve vagy vele, de annyira komolytalan a kapcsolat, hogy ezt képtelen vagy vele normálisan megbeszélni, és te erre a viszonyra akarsz eljegyzést?😂 Ez egy vicc.

A konkrét kérdésre válaszolva max 1 évet vártam volna, de ha nem lehetett volna vele érdemben beszélgetni erről, mert pl tereli a témát vagy hasonló, akkor viszont ennyit sem.

Nálunk fèl év után volt eljegyzés. Előtte már felvetette a témát az azóta már férjem, és át is beszèltük, mint 2 felnőtt ember egy kapcsolatban, hogy ki mire vágyik, mik a tervei, mit szeretne, kb mikor stb. Egyeztek az elképzelések. 1 évvel az eljegyzés után össze is házasodtunk.

2023. jan. 29. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!