Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan szakítottál milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítottál milyen körülmények között?

Figyelt kérdés
Én még sosem szakítottam. Nem tudom hogy " kell ", tudom nincs jó idő erre, de mikor?( reggel este)
2023. júl. 29. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor amikor tudom , hogy nem dolgozik vagy tanul hogy könnyebben fel tudja dolgozni.

Szerintem délután 2 környékén jó mert akkor tud gondolkodni és talán tud aludni.

Jobb ha után már nem maradtok barátok sem mert nem tudsz majd tovább lépni és ő sem.

2023. júl. 29. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Vizsgaidoszak utáni nap, a nyár elején

Ebéd után, sokat beszélgettünk utána késő estig. A vonata másnap ment, uh még egy lakásban aludtunk.

2023. júl. 29. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne este! Ha sokáig beszélgettek, veszekedtek, akkor késő este már egyikőtök se tud hova menni.

A hétvégén pont jó, van ideje feldolgozni a történteket.

Lehetőség szerint nap közben, keríts egy nyugodt időszakot, hogy üljetek le, beszélnetek kell.

Biztos, hogy elsőre nem fogadja el, győzködni fog, de jobb kitartani amellett, hogy itt a vége. Egyszer túl kell esni rajta. Akkor is lehet neki egy kis egyedüllétet hagyni, ha nálad lakik. Ilyen esetben meg kell beszélni azt is, hogy mikor és hogyan tud elköltözni.

2023. júl. 29. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Reggel felkelés után nemsokkal :(
2023. júl. 29. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Felkelés után egyből ezzel lerohanni elég gáz. De egy nyugodt délelőtt leülni és megbeszélni, hogy hogyan tovább, az úgy elég humánus. Mihez képest, ugye.

Ja, az kimaradt, hogy mi hogyan szakítottunk. Lebukott este, hogy megcsal, ordítozás, veszekedés, összeszedtem pár cuccomat, könyörgött, ígérgetett, aztán elállta az ajtót. Ez se állított meg. 10 km-t gyalogoltam a városig, ott vártam meg a padon ülve, hogy hajnali 4-kor induljon az első busz.

Reggel utánam hozta az akkor már exem a maradék cuccom, kukászsákokba tömve. Könyveket is, mindent.

Így nem kéne csinálni.

2023. júl. 29. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
péntek este vagy hétvége
2023. júl. 29. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem úgy szakított a párom, hogy áthívott a dolgozószobájába és elmondta, hogy másnap elköltözik. Sírtunk mind a ketten, öleltük egymást. Szépen váltunk el, mégis sokáig ürességetbl éreztem. Aztán eltelt pár év, változott a helyzetünk és újra összejöttünk. De megbeszéltük, hogy ha esetleg megint szakítanánk valaha, akkor is szépen fogunk elválni egymástól.
2023. júl. 29. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem nyaralás alatt szakított, ezt nem kívánom senkinek.
2023. júl. 30. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos én egyszer wellness hétvége alatt :D Nincs jó időpont. De akkor is inkább csak megemlítettem neki a dolgot. Nagyon felb.aszott valamivel és akkor mondtam. De egyből elkezdett öngyilkosságot imitálni, mondta hogy most elmegy sétálni és nem jön vissza. Ez késő este volt. Aztán másnap nagyon sírt. Akkor inkább azt mondtam hogy jó nem szakítunk. Amikor hazaértünk akkor másnap szakítottam.
2023. júl. 30. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!