Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben???
Nagyon megromlott a viszonyom a barátommal
Nem vagyunk összeházasodva de van egy közös gyerekünk aki egy 3 éves kisfiú. Soha nem foglalkozott vele, nem jött el velünk még csak a játszótérre sem, a lényeg hogy szeretnék innen elmenni a fiammal de az apa erről hallani sem akar, nem enged elmenni minket és azt mondta hogy biztos hogy nem vihetem el a gyereket, mert a gyerekért öl. Kérdezem én ha csak papíron az apja, a nevére is vette, akkor miért nem foglakozott vele egy 5 percet is akár? Nem törődik a gyerekkel de azért ölne érte!? Segítsetek kérlek, így tényleg nem mehet el csak úgy a fiammal?
És ez mennyi idő 2#es?
Nincs pénzem se ügyvédre
Rendőrségre is elmennék a helyedben, ha már így fenyegetőzik. Ők valószínűleg értesítenek valami szociális szervezetet, családsegítőt, akik talán segíthetnek. De sajnos az a legvalószínűbb, hogy csak egy kis "ejnye-bejnye" lesz a párod felé részükről legfeljebb. Sőt, ha a párod előadja a hattyú halálát előttük, még te leszel a rossz anya.
Rendőrségi feljelentés, hogy legyen nyoma, és egy ügyvéd, ami szerintem a leglogikusabb ebben a helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!