Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annak a félnek is nehéz a szakítás aki szakít?
Figyelt kérdés
Legyen az nő vagy férfi, és a kapcsolat egy teljesen jó kapcsolat, de az egyik fő ok nélkül (látszólag) úgy dönt hogy szakítani szeretne. Neki is nehéz ez?2023. júl. 16. 20:46
3/10 anonim válasza:
Ez természetesen minden szakításnál más. Valaki azért szakít, mert például el kell költöznie a világ másik felére és nem tudnának távkapcsolatban élni, de amúgy szereti a párját. Neki nyilván nagyon fáj a szakítás. De valaki azért szakít, mert alig várja már, hogy ágyba bújhasson a következő kiszemeltjével. Neki aligha fáj szerintem...
4/10 anonim válasza:
Van, akinek igen, van, akinek nem. És van, akinek azért nem, mert gátlástalan.
5/10 anonim válasza:
Igen. Nem azt jelenti, hogy aki okozza a fajdalmat, annak nem faj.
6/10 anonim válasza:
Nekem életem nőjével kellett szakítanom mert mentálisan beteg volt és rövid idő alatt kicsinált volna lelkileg teljesen. Tudtam és az eszemmel megértettem hogy nem lehet már közös jövőnk, de konkrétan annyira szerelmes voltam belé hogy belebetegedtem a fájdalomba.
8/10 A kérdező kommentje:
#6os mennyi ideig tartott a gyász időszaka? ha szeretnél írhatsz róla privbe is nagyon megköszönném, illetve hogy mit értesz belebetegedés alatt
2023. júl. 16. 22:34
9/10 anonim válasza:
Nagyon nehéz, amikor szereted, de a barátnőd nem akar Veled komoly kapcsolatot és Ő 7gy szeret, mint egy barátot. Nagyon fájdalmas volt a végleges szakítás, én mondtam ki, majd megszakadt a szívem. De muszáj volt kimondani. Én azt gondolom,igen, annak aki is szakít. De nyilván ez helyzetfüggő is lehet.
10/10 anonim válasza:
Igen, bár ugye ő az erősebb mert lép valamit, és ezért nem áll jól az ön sajnáltatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!