Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jól teszem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól teszem?

Figyelt kérdés
6 hónap kapcsolat után szakított velem a barátnőm, 2 hónapja tartjuk a kapcsolatot,úgy hogy mindig én írtam neki szinte. De bennem folyamatosan a békülés reménye él.Én folyamatosan harcolok azért hogy kibéküljünk. Egyszer smároltunk is azóta , de nem kezdtük újra a kapcsolatot. Elértem azt is hogy ő keressen. 1 hétig nem írtam neki, ő keresett meg azzal a kérdéssel hogy hogy vagyok. Egyből beindultam,lángoltam az örömtől hogy biztos békülni akar, de téveszme volt. Nagyon összetörtem. Ekkor is békülni szerettem volna , de ő csak azért írt hogy leellenőrizze hogy vagyok a szakítás után, hogy viselem.Elmondtam neki , nekem bőven elég volt 2 hónap egymás nélkül ahhoz hogy tanuljak a hibáimból és hogy eszembe se jusson mégegyszer hogy megengedjem hogy tönkremenjen a kapcsolat. Mondtam bármit megteszek érte. Bármennyire is mondom neki,nem hisz nekem. Nem ad esélyt hogy bizonyítsam hogy ezek nem csak szavak.Eljutottam arra a pontra ,hogy nem kérek több téveszmét. Nem bírom tovább elviselni hogy bármennyire is kapálózok,nem akar semmit,de azért beszélni akar. Mondtam neki hogy adok neki 3 napot hogy gondolkozzon, meggondolja magát. Ha nem keres meg azzal az okkal hogy békülni akar, megszakítok vele minden létező kapcsolatot, letiltom. És arra is megkértem hogy ne keressen ha nem a békülés a célja
2023. júl. 11. 11:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sajnos meg kell lépned. A csaj egóját simogatja, hogy odavagy érte, ezêrt van veled kontaktban. Fájdalmas lesz, de fogd fel úgy, mint egy függősêget, amiről le akarsz szokni. Eleinte borzasztó, aztán egy nap arra ébredsz, bigy nyitott vagy másokra.
2023. júl. 12. 00:21
 22/22 anonim ***** válasza:
*bigy = hogy
2023. júl. 12. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!