Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól teszem?
Figyelt kérdés
6 hónap kapcsolat után szakított velem a barátnőm, 2 hónapja tartjuk a kapcsolatot,úgy hogy mindig én írtam neki szinte. De bennem folyamatosan a békülés reménye él.Én folyamatosan harcolok azért hogy kibéküljünk. Egyszer smároltunk is azóta , de nem kezdtük újra a kapcsolatot. Elértem azt is hogy ő keressen. 1 hétig nem írtam neki, ő keresett meg azzal a kérdéssel hogy hogy vagyok. Egyből beindultam,lángoltam az örömtől hogy biztos békülni akar, de téveszme volt. Nagyon összetörtem. Ekkor is békülni szerettem volna , de ő csak azért írt hogy leellenőrizze hogy vagyok a szakítás után, hogy viselem.Elmondtam neki , nekem bőven elég volt 2 hónap egymás nélkül ahhoz hogy tanuljak a hibáimból és hogy eszembe se jusson mégegyszer hogy megengedjem hogy tönkremenjen a kapcsolat. Mondtam bármit megteszek érte. Bármennyire is mondom neki,nem hisz nekem. Nem ad esélyt hogy bizonyítsam hogy ezek nem csak szavak.Eljutottam arra a pontra ,hogy nem kérek több téveszmét. Nem bírom tovább elviselni hogy bármennyire is kapálózok,nem akar semmit,de azért beszélni akar. Mondtam neki hogy adok neki 3 napot hogy gondolkozzon, meggondolja magát. Ha nem keres meg azzal az okkal hogy békülni akar, megszakítok vele minden létező kapcsolatot, letiltom. És arra is megkértem hogy ne keressen ha nem a békülés a célja2023. júl. 11. 11:10
11/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom letiltani.. nem tudom megtenni. Nem vesztünk össze
2023. júl. 11. 19:09
12/22 A kérdező kommentje:
Esélyt akarok kapni.. nem hiszi el hogy megváltozom. Nem hisz nekem. Pedig csak esélyt adjon nekem,nagyon értékelni fogom,nem fogom kockára tenni
2023. júl. 11. 19:10
13/22 anonim válasza:
Nem telt el a 3 nap, de annál tovább ne húzd
14/22 A kérdező kommentje:
Nem telt el fél nap sem, de már rá akarok írni, küzdeni hogy esélyt adjon
2023. júl. 11. 20:04
15/22 anonim válasza:
Ne tedd. Tudom, nagyon nehéz megállni
16/22 A kérdező kommentje:
Nem megy. Ráírtam. Sokkal erősebb volt nálam
2023. júl. 11. 21:30
18/22 anonim válasza:
Hát ne legyen igazam, de bocsi saját tapasztalatom alapján ebből csak több idő után még fájóbb szakítás lesz. De tényleg kívánom ne így történjen. Ő válaszolt? Mit írtál Neki? És Ő mit válaszolt Neked?
19/22 A kérdező kommentje:
Azt hogy hogy van és hogy nagyon hiányzik
2023. júl. 11. 22:54
20/22 A kérdező kommentje:
Nen érdekli nagyon és minden egyes szavam hidegen hagyja. Mindenre nem a válasza. Nem akar békülni szerintem
2023. júl. 12. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!