Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy képen a férfi átöleli a nő vállát, a nő pedig a fejét a pasi vállára hajtja, akkor ők együtt vannak?
Ja és ezt kihagytam
“ kiderült, hogy mást jelent a megcsalás fogalma neki”
Szerintem egy idegen nőt felvinni a közös lakásotokra “iszogatni” az egyik normális kapcsolatban sem fér bele. Ha neked belefér akkor látszik, hogy nem vagy érett egy kapcsolathoz, mert nem tudod tisztelni a másikat.
Felhívtál egy lányt a lakásotokra a tudta es beleegyezese nélkül. Te mit szoltal volna forditott helyzetben, ha ott találod egy pasival? Talán mosolyogva leültél volna mégegy pohárral?
Mi az hogy lecserélt? 8 honapja mentetek szét, honnan tudod miota vannak együtt? Lehet csak 1 hónapja.
Kérdező..ez nem így működik. Attól hogy te is ott laksz,nem hívjatsz csak úgy fel egy lányt magadhoz.
Ezért vannak a kompromisszumok és ezért kell a kommunikáció.
Mi együtt élünk párommal,de soha eszembe sem jutna csak úgy a tudta nélkül felhozni valakit..még úgy sem ha tudna róla(maximum ha ő is ott lenne),mert fordított esetben nekem is szar lenne.
LOL kérdező, akkor mit szóljak én?
10 év együttlét után szakítottunk és 5 hónap múlva már új pasija volt 😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!