Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha egy képen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy képen a férfi átöleli a nő vállát, a nő pedig a fejét a pasi vállára hajtja, akkor ők együtt vannak?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm Facebookon is letiltott már, de a haverom lefotózta az új posztját. Barátokkal voltak valami fesztiválon, és ott készült egy ilyen kép. A haját befestette sötétebb vörösre és rövidebb is lett, ha jól látom új tetkója is van, ez a pasi pedig több mint fura. Még csak 8 hónapja szakítottunk, kiderült, hogy mást jelent a megcsalás fogalma neki, és finoman fogalmazva is kidobott. És utána a bocsánatkéréseket sem vette jó néven. De most ezt nem tudom, szerintetek a pasija? Facen nincs kint a kapcsolati státusza. A posztban meg volt jelölve a pasi is, de az ő oldala sem egyértelmű. 24F

2023. júl. 8. 20:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizonyos szintig talán normális az hogy érdekel, hogy mi lett az exeddel, de az nem ez a szint. Elküldte a haverod a képet megnézed és ennyi. De ez amit itt csinálsz az már kicsit sem normális. 8 hónap az “már” és nem pedig “csak”. Értem én hogy fáj, meg négy év, de ember te basztad el. Még le is írtad mekkora baromságot csináltál. Akkor mégis mire számítottál. Jól tette, hogy továbblépett, hogy szakított és remélem talál majd egy rendes srácot maga mellé. A kép pedig nyilván nem egyértelmű, de valószínűleg alakul valami közöttük, de lényegében nincsen sok között hozzá. És állj le a nyomozgatással mert beteges
2023. júl. 9. 08:30
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ezt kihagytam

“ kiderült, hogy mást jelent a megcsalás fogalma neki”

Szerintem egy idegen nőt felvinni a közös lakásotokra “iszogatni” az egyik normális kapcsolatban sem fér bele. Ha neked belefér akkor látszik, hogy nem vagy érett egy kapcsolathoz, mert nem tudod tisztelni a másikat.

2023. júl. 9. 08:33
 23/27 anonim ***** válasza:
Haver, szakított veled. Mással van. Semmi közöd hozzá. Nyolc hónap pedig rengeteg idő.
2023. júl. 9. 10:10
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
23# 23 nak igaza van, 8 hónap az már sok idő.
2023. júl. 9. 10:15
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Felhívtál egy lányt a lakásotokra a tudta es beleegyezese nélkül. Te mit szoltal volna forditott helyzetben, ha ott találod egy pasival? Talán mosolyogva leültél volna mégegy pohárral?

Mi az hogy lecserélt? 8 honapja mentetek szét, honnan tudod miota vannak együtt? Lehet csak 1 hónapja.

2023. júl. 9. 11:15
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező..ez nem így működik. Attól hogy te is ott laksz,nem hívjatsz csak úgy fel egy lányt magadhoz.

Ezért vannak a kompromisszumok és ezért kell a kommunikáció.

Mi együtt élünk párommal,de soha eszembe sem jutna csak úgy a tudta nélkül felhozni valakit..még úgy sem ha tudna róla(maximum ha ő is ott lenne),mert fordított esetben nekem is szar lenne.

2023. júl. 9. 11:39
 27/27 anonim ***** válasza:

LOL kérdező, akkor mit szóljak én?

10 év együttlét után szakítottunk és 5 hónap múlva már új pasija volt 😅😅😅

2023. júl. 12. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!