Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ha egy képen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha egy képen a férfi átöleli a nő vállát, a nő pedig a fejét a pasi vállára hajtja, akkor ők együtt vannak?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm Facebookon is letiltott már, de a haverom lefotózta az új posztját. Barátokkal voltak valami fesztiválon, és ott készült egy ilyen kép. A haját befestette sötétebb vörösre és rövidebb is lett, ha jól látom új tetkója is van, ez a pasi pedig több mint fura. Még csak 8 hónapja szakítottunk, kiderült, hogy mást jelent a megcsalás fogalma neki, és finoman fogalmazva is kidobott. És utána a bocsánatkéréseket sem vette jó néven. De most ezt nem tudom, szerintetek a pasija? Facen nincs kint a kapcsolati státusza. A posztban meg volt jelölve a pasi is, de az ő oldala sem egyértelmű. 24F

2023. júl. 8. 20:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
valszeg...
2023. júl. 8. 20:53
 2/27 anonim ***** válasza:
86%
Hagyd békén, lépj túl rajta, ne foglalkozz vele, ne nyomozz utána, fektesd másba az energiát...
2023. júl. 8. 21:03
 3/27 anonim ***** válasza:
94%
Minden bizonnyal együtt vannak, vagy szövődik köztük valami, amihez neked már semmi közöd nincs.
2023. júl. 8. 21:18
 4/27 anonim ***** válasza:
65%
Elég valószínű, hogy rácuppant a lány. Igen.
2023. júl. 8. 21:19
 5/27 anonim ***** válasza:
91%
8 hónapja szétmentetek. Nem tök mindegy? Tényleg ne foglalkozz vele, foglalkozz inkább magadal. Lépj tul rajta, es kezdj te is ismerkedni.
2023. júl. 8. 21:20
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: nem azt akartad írni, hogy ("csak") 8 napja szakítottatok?
2023. júl. 8. 21:23
 7/27 A kérdező kommentje:
#6 na az azért tényleg durva pofátlanság lenne részéről, de tényleg nyolc hónap!
2023. júl. 8. 21:47
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
7# az a rossz hírem, hogy sajnos 8 hónap után már simán... bocs, de el tudom képzelni nagyon simán, hogy a lány már továbblépett. Neked is tovább kellene lépned.
2023. júl. 8. 21:53
 9/27 A kérdező kommentje:
Amúgy is azt hiszi, hogy azért “csaltam meg” (felhívtam egy lányt magunkhoz, csak iszogatni, de nem feküdtem le vele mire hazaért a barátnőm, irtóra kiakadtak mind a ketten, ennyi miatt) mert már nem szerettem, de ez nem volt így, rosszul gondolta. És nem hitt nekem akkor sem amikor ezt a szakításnál és utána próbáltam elmondani neki… Szóval eléggé nem kedves dolog ez tőle…
2023. júl. 8. 21:58
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Minek ez a vergődés?
2023. júl. 8. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!