Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakított velem, majd felkeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakított velem, majd felkeres hogy nem is úgy értette hanem pont ellenkezőleg?

Figyelt kérdés

Előzmény, hogy az utóbbi időkben elég veszekedőssé vált a kapcsolat. Nagyon zavarta a rossz lelki állapotom, mivel szó szerint minden is megtörtént az utóbbi hetekben. Szerettem volna ezekről beszélni vele, de legalább csak annyit, hogy meghallgasson. Semmi több. Idegesítette hogy depresszióba estem, és nem tudtam csettintésre vidám lenni neki.

Szükségem lett volna rá ezekben a hetekben, legalább hogy csak meghallgasson.

Egyik szombat este olyan hangon beszélt velem ami nekem sok volt, kinyomtam rá a telefont. Nem beszeltünk 3 napig, majd felkeresett hogy szakítani akar.

Felfogtam, megértettem, nem hisztiztem... Ennek lassan 2 hete, most már úgyahogy jobban vagyok, megy a gyászfolyamat oké. Erre tegnap felkeres ismét, hogy ő a szakítást úgy értette, hogy nagyon szeret és nem akar elveszteni. Azt hittem agylágyulást kaptam annyira nem értettem a dolgot. Elmagyaráztam neki hogy ő kidobott ahelyett hogy leültünk volna beszélni. Nekem már elintult ez a gyászfolyamat ezzel kapcsolatban, most meg kitalálja hogy nem is így gondolja? Nagyon felzaklatott, pláne hogy az elmondásai alapján én voltam a szemét sz.r mert "csak úgy" rátettem a telefont. Persze... Ég és föld vagyunk, sosem tudtam vele rendesen kommunikálni, mert mintha direkt akarna mindent félre érteni.

De ne haragudjak, szeret és hogy egy percig sem gondolta komolyan hogy elhagy, csak épp nem tudott akkor mit tenni.

34 éves férfiről van szó.

2023. júl. 7. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lóf@szt szeret, csak most magányos, nincs kit megdugni ezért jó lennél te is. Nehogy visszafogad, vagy vissza menj már hozzá! Szépen teljesen heverd ki és normális emberekkel ismerkedj!
2023. júl. 7. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Valoszinuleg akit kiszemelt maganak melletted, az megse jott vele ossze, es most nem akar a ket szek kozott a pad ala esni, es megprobalja kidumalni magat. Szerintem se hagyd magad. Kategorikusan mondd meg neki hogy te ahhoz tartod magad, amit o mondott, hogy vege.

Kitartast! Legy eros!

2023. júl. 7. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Tipikus eset. Két hét alatt már látványosak a szexhiány tünetei. Kell neki egy ingyen p_na, azért teper hogy visszakapjon. Az volt a valódi énje amikor szakított!
2023. júl. 7. 13:05
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Hiányzik neki az ingyen dugás. Ennyi. Ne legyél hülye. Egyébként sem érdemes folytatni azt a kapcsolatot, ami már nagyrészt a veszekedésekről szól.
2023. júl. 7. 13:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok lábtörlőt csinálni magamból neki. Kidobott amikor a legrosszabb szakaszomban voltam, mégis mit várhatnék tőle a jövőben? Sokszor próbáltam elmondani neki hogy sok mindenben kéne változtatni neki is és nekem is, de semmi. Én persze változzak ugye, mert ő hibátlan. Ez már mindenhogy halott dolog.
2023. júl. 7. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Most már viszket a micsodája, meg kéne vakarni és ezért eszébe jutottál ennyi történt.
2023. júl. 7. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Tiltsd le, de előtte írd meg, hogy hülyítsen mást, téged már nem tud, mert már nem szereted. :)))
2023. júl. 7. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Azt hittem agylágyulást kaptam annyira nem értettem a dolgot."

Ugyanezt éreztem, mikor idáig jutottam a történetben. :-)))

Hagyd a csodába, maga se tudja mit akar. 34 éves csecsemő.

2023. júl. 7. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!