Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt mondja akkor jelenthetnek neki valamit? Vagy pont ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot keres (nekem ezt mondta) én nem tudom hogy mit. Amikor rákérdeztem hogy mi legyen azt mondta erről mindig a nő dönt, én mit szeretnék, ő azt nézi hogy én boldog legyek.2022. dec. 11. 19:15
1/7 anonim válasza:
"Komoly kapcsolatot keres (nekem ezt mondta) én nem tudom hogy mit." = Mi van?
2/7 anonim válasza:
Jesszusom, mindehhez hány évesek vagytok, és ez valami online ismeretség?
3/7 A kérdező kommentje:
1# ez utáni lévő mondat lenne a lényeg. :D
Ismerkedünk én olyan fél éve váltam el, ezért nekem megfordult a fejemben hogy csak valami lazább kapcsolat jöhetne szóba, de közben nagyon megkedveltem.
2# fiatalok :)
2022. dec. 11. 19:24
4/7 anonim válasza:
Akkor komoly kapcsolat ha kedvelitek egymást.
Rajtatok múlik, lehet ő azt mondja, hogy a te döntésed és belemegy, de közben mást nem akar csak... érted.
Ezt nektek kell megbeszelni őszintén és konkrétan.
5/7 anonim válasza:
Komolyat mondott, ergo komolyat keres.
6/7 A kérdező kommentje:
Csak az a gyanús hogy 1,5 éve szakított az előző partnerével és azóta keres komoly kapcsolatot..
2022. dec. 11. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!