Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemérmes a csaj, vagy épp ellenkezőleg, csak egy r*b*nc? Lányok, a ti véleményetek is érdekel (?)
Menj már Te "marha" és teperd le, csináld meg!
... utána köszönj neki és kezdjetek beszélgetni.
Mondtál két végletet, és önmagában már ez nevetséges. Nem szemérmes, nem könnyűvérű, hanem csak egyszerűen egy lány, aki testileg is ki szeretné mutatni irántad az érzelmeit.
Két hónap után, pláne, hogy korábban is ismertétek egymást bőven eljuthattok arra a szintre, hogy lefeküdjetek.
Ugyan nem tőled kérdezted, de azért leírom: én tavaly szeptember elsején (egyetem) ismertem meg a barátomat, október végén összejöttünk, és november közepe tájékán már lefeküdtünk.
Szerintem ennyi ismeretség után, mint ami nektek van, jogosan érzi úgy, hogy melletted nem érzi magát nőnek, hiszen te sem kezeled úgy.
A komoly kapcsolat és a szexuális élet nem zárják ki egymást, sőt, az egyik erősít(het)i a másikat, ha őszinte érzelmek mindkettőnek az alapja.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!