Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemérmes a csaj, vagy épp ellenkezőleg, csak egy r*b*nc? Lányok, a ti véleményetek is érdekel (?)
Ki mondta, hogy nem nyúltam hozzá? Volt már tipi tapi, petting stb. csak szex nem. Mondjuk abban igazatok van, hogy hülye vagyok, de csak azért mert ezeket a részleteket nem írtam bele.
Tehát akkor a mai lányok ilyen cédák, ti azt mondjátok. Oké.
#6 válaszoló vagyok, egy hónapja ismertem az első barátomat, amikor lefeküdtünk. Nem voltunk előtte évekig barátok/ismerősök, hanem találkoztunk, bemutatkoztunk, és onnantól volt egy hónap. Mindez 17 éves koromban.
Btw, ezzel az első barátommal utána együtt voltunk 2 évig, szakítás után fél évvel meg megismertem a most már férjem, őt egy hete ismertem, második találkozáskor feküdtünk le, köztük (és mellettük sem, persze) nem volt más férfi az életemben, szóval nem hiszem, hogy könnyűvérűnek számítanék. Ez is lehet egy véglet, de ha valamit akar az ember fia/lánya, akkor minek várjon rá, ha tudni lehet a másikról is, hogy ugyanerre vágyik?
Mi a cédaság abban, hogy valaki két hónap kapcsolat után többet szeretne, mint "tipi-tapi". A leírás alapján nekem sem szimpatikus, ahogy megfogalmazta a vágyát (kicsit hisztisnek hat), de hadd nyugtassalak meg, mind az édesanyám, mind a nagymamám, mind a dédnagymamám rövidebb ismeretség után feküdtek le, mint két hónap. (Igen, beszélgettem velük erről, mert érdekel, hogy ebben van-e generációs különbség).
Céda akkor lenne, ha már a második randin ott térdelt volna előtted, de messze nem ez a helyzet. Teljesen normális, hogy testileg is kíván téged (aminek nem tudom, miért nem örülsz), az nem normális, hogy te ennyire elítélendőnek tartod ezt.
Te miért nem szeretnél lefeküdni vele?
21/L
Megkérdeztem őket. Nem kell általánosítani, nem volt akkor se mindenki szemérmes (ó, olyan történeteket meséltek!), és tudod, amikor az ember megidősödik, akkor jobban megnyílik, hiszen minek titkolózzon, ha az ismerősei nagy része, akiket zavarna, már úgyis elhunyt?
Ha nagyon érdekel, a nagymamám két éven át levelezett a nagypapámmal, majd amikor végre, életükben először találkoztak lefeküdtek egymással. A dédim egy falunapon ismert meg egy fiatalembert, aki korábban már beszélt a dédim apjával, hogy "szemet vetett rá", így köztük se kellett sokat várni.
Viszont nem ez a lényeg, mert teljesen mindegy ki mit csinált, az a kérdés, hogyha szereted a barátnődet, miért taszít ennyire a szex gondolata? A hosszútávú kapcsolatnak az egyik alapja a testi vonzódás, és ha ezt tőled nem kapja meg, joggal fog elhagyni egy olyanért, akitől ezt is megkapja, és mellé minden mást, amit eddig tőled.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!