Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szemérmes a csaj, vagy épp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemérmes a csaj, vagy épp ellenkezőleg, csak egy r*b*nc? Lányok, a ti véleményetek is érdekel (?)

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lánnyal már lassan 2 hónapja, persze már ismerem 3 éve és régóta tetszek neki állítása szerint. A koronavírus miatt elég lassan haladunk, de hetente azért 2x 3x találkoztunk, ő 21 én 23 vagyok és nem tudom eldönteni, hogy melyik kategóriába tartozik a lány, egy szemérmes vagy egy könnyűvérű kiscsaj. Én nem szeretek senkit minősíteni, de a mai lányoknál nem lehet tudni, mert én könnyen elképzelem mindkettőt, utóbbit talán inkább, sajnos. Sokszor beszélgetünk a szexről, de csak mint téma, viszont az utóbbi napokban egyre inkább durcis volt és nem értettem miért, majd tegnap szóba hozta, hogy valójában miért is. Azt mondta, idézem: " Miért csak beszélünk a szexről? Neked nincsenek szükségleteid?" És mondtam neki, hogy dehogynem, hogyne lenne erre közli velem, hogy " miért csak a szám jár, miért csak emlegetem a szexet ahelyett hogy berángatnám a szobájába és megdugnám?" de ilyen hevesen, csak néztem. Merthogy sokszor - elmondása szerint - maszturbál és közben rám gondol de neki ez már nem elég, és ezt már évek óta tart amióta ismer, csak most érkeztünk el ide az ismerkedés fázishoz. Most haragszik rám és állandóan írja viberen is, hogy addig ne írjak neki amíg nem tudom eldönteni, hogy most akkor csináljuk is vagy csak beszélünk róla, mert ő így nem érzi nőnek magát csak egy kis tinilánynak akit csak "tartok" (???). És ez már napok óta tart hiába írtam neki eddig (direkt nem hoztam fel a szex témát, pedig én is nagyon akarom már, egyébként jobban mint ő de ezt neki nem mondtam meg) nem válaszolt, de ma írtam neki és szóba hoztam, hogy most akkor te csak dugni akarsz vagy valami komolyabbat is? Erre válaszolt, de azt hogy már napok óta várja hogy felhozzam és szeretne komolyabbat tőlem különben nem ismerkedne velem és mindkettőt akarja de szex nélkül nem érzi magát nőnek ezért ha találkozunk ne azzal kezdjem hogy szia hogy vagy hanem dugjam meg. Most nem mintha nem örülnék neki, mert eddig így lány nem kínálta fel magát, de azért így indítani... Nem tudom. Ti melyikre tippeltek?

2020. máj. 16. 16:17
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy nem nyúltam hozzá? Volt már tipi tapi, petting stb. csak szex nem. Mondjuk abban igazatok van, hogy hülye vagyok, de csak azért mert ezeket a részleteket nem írtam bele.

Tehát akkor a mai lányok ilyen cédák, ti azt mondjátok. Oké.

2020. máj. 16. 16:52
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

#6 válaszoló vagyok, egy hónapja ismertem az első barátomat, amikor lefeküdtünk. Nem voltunk előtte évekig barátok/ismerősök, hanem találkoztunk, bemutatkoztunk, és onnantól volt egy hónap. Mindez 17 éves koromban.

Btw, ezzel az első barátommal utána együtt voltunk 2 évig, szakítás után fél évvel meg megismertem a most már férjem, őt egy hete ismertem, második találkozáskor feküdtünk le, köztük (és mellettük sem, persze) nem volt más férfi az életemben, szóval nem hiszem, hogy könnyűvérűnek számítanék. Ez is lehet egy véglet, de ha valamit akar az ember fia/lánya, akkor minek várjon rá, ha tudni lehet a másikról is, hogy ugyanerre vágyik?

2020. máj. 16. 16:55
 13/28 anonim ***** válasza:
93%

Mi a cédaság abban, hogy valaki két hónap kapcsolat után többet szeretne, mint "tipi-tapi". A leírás alapján nekem sem szimpatikus, ahogy megfogalmazta a vágyát (kicsit hisztisnek hat), de hadd nyugtassalak meg, mind az édesanyám, mind a nagymamám, mind a dédnagymamám rövidebb ismeretség után feküdtek le, mint két hónap. (Igen, beszélgettem velük erről, mert érdekel, hogy ebben van-e generációs különbség).

Céda akkor lenne, ha már a második randin ott térdelt volna előtted, de messze nem ez a helyzet. Teljesen normális, hogy testileg is kíván téged (aminek nem tudom, miért nem örülsz), az nem normális, hogy te ennyire elítélendőnek tartod ezt.

Te miért nem szeretnél lefeküdni vele?

21/L

2020. máj. 16. 16:58
 14/28 A kérdező kommentje:
2 férfi volt, jó. Nem vagy könnyűvérű, a szememben legalábbis, de attól még lehet hogy ő az, lehet hogy nem. Ha egy nő ki akarja élni magát, akkor ki fogja. És az semmi jót nem jelent szerintem. Más mintha egy férfi akarja kiélni magát.
2020. máj. 16. 16:58
 15/28 anonim ***** válasza:
84%
Menj a hitgyülibe, az előttem szólók is megmondták, ott fogsz találni hasonló felfogású embereket.
2020. máj. 16. 17:00
 16/28 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy az édesanyád, a nagyanyád és a dédnagymamád mikor feküdtek le azzal a valakivel? Kötve hiszem hogy szóba hozták ezt a témát, még anyukád csak csak, na de a nagyanyád meg dédnagymamád, mikor abban az időben nagyon szemérmesek voltak ezt nem is kell magyarázni, meg megkérdezni sem ez alap dolog volt akkor, ez egy tény. Ne kamuzz.
2020. máj. 16. 17:01
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

Megkérdeztem őket. Nem kell általánosítani, nem volt akkor se mindenki szemérmes (ó, olyan történeteket meséltek!), és tudod, amikor az ember megidősödik, akkor jobban megnyílik, hiszen minek titkolózzon, ha az ismerősei nagy része, akiket zavarna, már úgyis elhunyt?

Ha nagyon érdekel, a nagymamám két éven át levelezett a nagypapámmal, majd amikor végre, életükben először találkoztak lefeküdtek egymással. A dédim egy falunapon ismert meg egy fiatalembert, aki korábban már beszélt a dédim apjával, hogy "szemet vetett rá", így köztük se kellett sokat várni.

Viszont nem ez a lényeg, mert teljesen mindegy ki mit csinált, az a kérdés, hogyha szereted a barátnődet, miért taszít ennyire a szex gondolata? A hosszútávú kapcsolatnak az egyik alapja a testi vonzódás, és ha ezt tőled nem kapja meg, joggal fog elhagyni egy olyanért, akitől ezt is megkapja, és mellé minden mást, amit eddig tőled.

21/L

2020. máj. 16. 17:05
 18/28 A kérdező kommentje:
De le akarok vele feküdni, pontosabban dugni akarok vele mert lefeküdni az ágyba szoktam, tehát aludni de jó nem leszek szőrszálb*szó, tehát meglepett a csaj ezzel az attitűddel, nem néztem ki belőle ezt ad1, ad2 a nők sokkal kevésbé tárgyiasítják a férfiakat szerintem, legalábbis velem már több nő is játszott és amikor ott akartam hagyni őket akkor tették volna szét éppen a lábukat, mint ahogyan ti is széttettétek a pasitoknak.
2020. máj. 16. 17:05
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az a baj, hogy lassan halad az ismerkedés, azzal nincs gond. De minek beszélgetsz vele a szexről, ha nem csináltok semmit?
2020. máj. 16. 17:12
 20/28 A kérdező kommentje:
Először csak azért hoztam fel neki a szex témát mert kíváncsi voltam hogy reagál ha hamar felhozom, aztán már kezdtem élvezni azt, hogy mindig pirulgat ellök magától mosolyogva hogy most nem meg stb. de ez még az első néhány napnál volt így, aztán most meg totál az ellenkezője mint írtam. Nem hagyom ki egyébként. Nem vagyok balf*sza amúgy.
2020. máj. 16. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!