Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg már soha nem fog megbocsájtani?
Életem nagy szerelme volt a nő, de a gond az, hogy a mai napig rá gondolok... És nem szép dolog, de leskelődőm utána.. Egyszerűen én nem bírom kiverni a fejemből őt... Már 2x megpróbáltuk újra kezdeni, az én kérvényezésemmel, persze, de én mind a kettőször meghátráltam, mert csak a pénzem kellett neki, és ruhák, táskák stb..
3.évig voltam együtt vele, az első 1,5évünk az csodálatos volt, én akkor elkönyveltem magamba, hogy megkérem a kezét, és boldogan fogjuk leélni az életünket... (Igen, állomvilágba csöppentem, és utána jött a valóság).
A 1,5év után kezdett huzamosabb irányba rombolódni lefelé a párkapcsolatunk, mert ügye jöttek az elvárások, anyagiak terén. És én tűrtem, mert fülig szerelmes, rózsaszín ködben voltam, ezt ő látta és kapott a lehetőségen. Sajnos igen, önfejű vagyok, mindent megakartam adni neki, meg is kapott, és több kellett neki... Én meg már ezek után besokaltam, és ott hagytam..
Nyilván sokat segítettem rajta, ezt ő is tudja nagyon jól. Csak a másik dolog, hogy durvábbra fajultak a dolgok, mert ő engem feljelentett zaklatásért a rendőrségen..
Amivel tulajdonképpen bajom nincsen, mert csak "távoltartásit kért", közben összejött egy másik fickóval, akivel szét is mentek már azóta..
A rendőrségi ügyem az még a mai napig tart vele, megyek kihallgatásokra, stb..
Nos, mint ti kívül állok, ti mit gondoltok erről? Hagyjam elveszni az egészet, és valahogyan "töröljem ki a gondolataimból ezt a nőt, és kezdjek egy új életet"?
Egyszerűen minden nehéz, de semmi sem lehetetlen, úgy vagyok vele. Mert őszintén szólva, ő volt tényleg az igazi "szerelmem",aki első látásra azt mondtam, hogy na őőőőő IGEEN KELL!! És addig hajtottam utána, még össze nem jöttünk..
Sajnos azóta minden vágyam, férfias (kedvességemet), becsületességemet elvesztettem..
Hogy, és miként tudnék ebből a burokból kilábalni??
"töröljem ki a gondolataimból ezt a nőt" - nem fogod tudni kitörölni, és nem is kell. Ő a múltad része, tapasztalat, tanulság. Az a baj, hogy még mindig nem látod reálisan a viselkedését, tévképzetekkel ragaszkodsz hozzá, hogy mennyire jó lenne vele.
Pedig a leírásod alapján sose lenne jó vele, hiszen csak ki akart használni, annyit vett el, amennyit tudott, és amennyire te hagytad. Fantáziálsz róla, hogy vele lenne a legcsodálatosabb az élet, de ez nem igaz, a valóság az, ami történt. Az elvárások, igények, majd valamiért távolságtartási végzés?
Ha tényleg érdekel, hogy tudod magad mögött hagyni, ajánlanám a pszichológust.
1. Igen abszolút teljes mértékben igazad van!! tévképzetekkel ragaszkodok hozzá, mennyire jó lenne vele, de a valóság mert marhára nem ezt fogja adni.. A szorongást, a problémát fogja újra, újra kreálni, ami miatt biztos lennék, hogy zátony lenne ebből megint.
A másik problémám, meg itt lakik kettő utcával lejjebb...
"én akkor elkönyveltem magamba, hogy megkérem a kezét, és boldogan fogjuk leélni az életünket"
Miért nem kérted meg a kezét? Mikor kérted volna meg, ha nem akkor?
6. Sajnos mert az ismerősökre hallgattam, hogy "túl korai"..
De ez már későbánat, az időt nem tudom vissza tekerni..
Mellesleg a 1,5év után adódott neki egy műtéti problémája is.. Amikor én teljes mértékben mellette álltam, és segítettem a felépülését.
Feljelentett zaklatásért, távoltartási végzése van (amit kész csoda, ha megkap valaki) és sajat bevallásod szerint is leskelődsz utána a mai napig. BETEG VAGY, klinikai értelemben. Pszichiáterre van szükséged, nem a nőre.
Hagyd békén, egyértelmű, hogy fél tőled.
5) "Eléggé csúnyán váltam el tőle, és gondolom erre ő megrémült"
Mit csináltál? Elég durva kellett, hogy legyen, ha feljelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!