Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami segített kiábrándulnod a volt párodból?
Az,hogy kezet emelt rám.
Képes vagyok megbocsátani,csak felejteni nem.Nyilván ezek után nem tudnék vele elképzelni semmiféle kontaktust.Ugyan nem most történt,de a seb az heg marad.
Nem is tudom melyiket meséljem el :D
De legyen ez:
Szakítás után én még reménykedtem sokáig, mert nem adott normális magyarázatot, csak azt mondta, hogy szeret és nem akar bántani, úgyhogy inkább szakít. Ja persze :D 18 évesen még be is vettem ezt a szöveget. Én még próbálkoztam nála, egy suliba jártunk, úgyhogy tudtam vele beszélni. Tartozott nekem pénzzel, amit visszakértem, azt mondta, visszaadja minél előbb, persze, ahogy tudja. Kérdezem tőle egy hét múlva, mi van, mondja ja hát reggel NEM VOLT NYITVA AZ ATM (bárki bemehetek az OTPbe 0-24). Aztán kövi héten megint megyek, hogy mikor adod vissza, és egy szó nélkül a mellette álló haverja a kezembe nyomja az összeget. Nekem ez egyértelmű jele volt annak, hogy nem tisztel, mert még csak annyit se tesz, hogy ő adja oda. Aztán neki nem tetszett, hogy én még próbáltam vele beszélgetni, ezért ha ott voltam a közelében, akkor egyik lánynak elkezdett a melleiről beszélni meg elnevezte őket meg ilyenek. Aztán kiderült másfél hónappal a szakítás után, hogy összejött azzal a lánnyal, aki miatt nem kell aggódnom :) Na nekem ez a 3 dolog segített, azóta is undorodom tőle, pedig már 9 éve szakítottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!