Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar már semmit?
Értékrendben hozzád hasonló nőt kell keresned. Akinek a családi háttere is hasonló a tiedhez és hasonlóan gondolkodik a párkapcsolatról és a problémakezelésről, mint Te.
Ha tudatosabban keresel, nem lesz gond, fiatal vagy még, stabil és példás az értékrended, csak tartsd magad hozzá.
Nálunk is ez van szintén 8éves kapcsolat, csak az én oldalamról. 34f
Egyszerűen sok dolog kihozta belőlem az évek alatt h nem biztos h rá merem bízni az életem..Alapból elvagyunk de vészesebb helyzetben nem biztos
Azér 8 év a mai világba nem kevés.
Van aki 1 éves kapcsolatok után már ide jut, ő mit mondjon?
Osztálytársaim szülei fele is kb elvállt.
8 év az sok. Egyszerűen már csak éltek egymás mellett.
Nekem az exem kapcsán ez 2,5 év együttélés után jött, hogy nem szeretem már.
Bocs, ez van, hogyha nem érzem vele jól magam, akkor nem maradunk együtt.
A szülők pedig sokszor nem azért tartanak ki, mert annyira nagy a szerelem, hanem mert "jaj a gyerek", és sokan közülük bizony elválnak, miután a gyerek felnőtt.
4es vagyok: És nem éreztétek úgy h elvettetek a barátnőitektől èveket?
- pláne ha mondjuk gyereket is akart volna a másik,fiatalon.
Sajnálom, de ha nem fejlődik a kapcsolat....8 év alatt házasság, gyerek nem merült fel?
Szerintem egy kapcsolat olyan, mint a cápa, ha egy helyben áll megfullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!