Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem miért lett dühös és fordította el a fejét?
Figyelt kérdés
Pár hete szakítottunk és exemmel ma találkoztam véletlenül a buszon,miközben a legjobb barátommal ültünk egymás mellett és jött hátra exem,mert nem talált helyet.Mikor meglátott minket ott egymás mellett ülve,mérgesen,sőt dühösen rá nézett a haveromra és rám,visszament a busz elejére.Viszont a tükörből láttuk,hogy leàllította a zenét és úgy tett végig,mint aki telefonozik és zenét hallgat,miközben fel-fel pislogott oldalról.Mikor szálltunk le,láttam rajta hogy könnybe lábadt a szeme.
Miért nem köszönt nekem és miért lett ideges?
2023. jún. 23. 00:45
1/11 anonim válasza:
Egyértelmű, nem? Valószínűleg azt hiszi, hogy összejöttetek.
2/11 A kérdező kommentje:
Es feltekeny?
2023. jún. 23. 01:17
4/11 A kérdező kommentje:
De hat o tiltott le azzal hogy semmit sem erez mar.
2023. jún. 23. 01:26
6/11 A kérdező kommentje:
Csak nem ertem akkor mire fel lett hirtelen ideges mikor meglatott minket?
2023. jún. 23. 01:30
7/11 anonim válasza:
Sztm Te többet foglalkozol vele, mint ő veled.
8/11 anonim válasza:
jaja #7-nek van igaza
Képtelen vagy túllépni rajta...
az exed...ne legyél már ilyen szerencsétlen nyámnyila, lépj túl rajta
9/11 anonim válasza:
Mert neki nincs nője és azt hiszi ti meg összemelegedtek es zavarja hogy nem utána sírsz
10/11 anonim válasza:
Ez sokkal inkább a saját egójáról szól, és nem rólad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!