Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Több szakítás lesz idén az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több szakítás lesz idén az infláció miatt? Egyre nehezebb programoztatni meg nyaraltatni a nőket, sokan odébb fognak állni emiatt?

Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 12:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
Nem,mert viktor megmenti őket is...
2023. aug. 23. 14:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, csak én olvasok meg hallok olyan eseteket hogy “ elvittem nyaralni “

de amúgy a nő befizette a “ részét”.

Akkor ki vitt végülis kit…

Nekem is azt mondta az exem hogy mennek sátrazni a haverokkal de ne menjek mert túl drága. De kedves pasika volt.

Most meg meséli egy másik hogy elvitte az exét nyaralni de amúgy a nő befizette magát szerencsére.

Én mondjuk nem hagytam még senkit el azért nem nem volt keret nyaralásra, de volt akit elhagytam mert nem éreztem nőnek magam mellette, mivel nem udvarolt, nem akart meghódítani, beleuntam.

2023. aug. 24. 12:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Programoztatni: vettél neki egy kávét 450 Ft ért és meg akarod b@szni ….

Nem fog menni🧐

2023. aug. 24. 12:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell programoztatni.

Nem kell moziba vinni nem kell vacsorára meghívni , nem kell fagyi, se kávé , nem kell autót sem használnod.

Majd akkor itt van tessék mit szeretnél , most rögtön? Persze rajtam kiélheted magad, csak nyugodtan. Mit szeretnél utána, egy masszázs jólesne????

Na kb ti hímek valami ilyen világban éltek.

A nagy büdös semmiért akartok mindent.

És hozzáteszem: rövid meg vékony vagy lekonyuló játékszerrel vagytok közben megáldva.

Fogadjátok már el hogy valamit akartok azért tenni is kell.

Ez nem aranyásás a nők részéről. De akkor ti meg pin@ ásók vagytok? Valamit valamiért…

2023. aug. 24. 12:24
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
Ti se vagytok sokszor sokkal különbek. A nagy büdös semmire akartok mindent.
2023. aug. 25. 11:34
 16/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jó program :befizetsz egy mozibelépőt. Gratulálok. Innentől kezdve van egy ingyenpin@ hónapokig akár.

Ha sír a szátok, maradjatok egyedül.

Tudtok magatokra mosni főzni takarítani, van kezetek is azt is megoldjátok.

Nem kell , és nem kötelező kapcsolatban élni.

Lehettek egyedül is….

Nyílna már ki egyszer a nők szeme és az összes sóher, zsugori, fillérb@szó hím nő nélkül maradna.

Ha én dolgozok, van jövedelmem, DE!! munka után takarítok, vacsorát tálalok és nem érdemlek meg néha egy strandolást, vagy egy parfümöt, akkor nyilván nem egyenrangú párkapcsolatban vagyok hanem kihasználósdit játszik velem egy pöcs…

Az én időm és energiám is ugyanolyan véges és értékes mint a másiké.

Ha egy hím úgy gondolja hogy nem érdemlek meg egy vacsorameghívást, ha nem vesz néha egy apróságot, vagy egy virágot, vagy egy csokit akkor ő sem érdemli meg hogy bármilyen erőfeszítést is tegyek az ő irányába.

Nem kell udvarolni, de nem is kell elvárni a semmiért cserébe semmit.

2023. aug. 25. 14:15
 17/20 anonim ***** válasza:

És mennyi anyagias pasi van aki félti a semmit már előre de még nője sem volt .

Naponta hány ehhez hasonló kérdés kerül ki 🤷🏼‍♀️

2023. aug. 25. 14:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A kiadásokat már lefeleztétek, mert nem akarjátok hogy kihasználjon egy nő. Ezt értem.

Csak azt várom hogy mikor szólaltok fel végre már hogy a házimunkát is szeretnétek lefelezni. Mert amíg a nők dolga a háztartás, addig ti használjátok ki őket.

Ti szerettek munka után dögleni a kanapén, vagy szórakozni vagy vedelni a haverokkal.

Mi ezt mikor tehetjük meg munka után?

És még egy kérdés: mikor fogtok vacsorával várni???

Úgy ahogyan mi nők tesszük?

2023. aug. 25. 14:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az infláció miatt nehezebben találsz ingyen munkaerőt, cselédet?
2023. aug. 25. 14:57
 20/20 anonim ***** válasza:
Ingyen pin@t akarnak csak. A kosz megeheti őket , azt észre sem veszik.
2023. aug. 25. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!