Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet tullenni a szakitas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet tullenni a szakitason a leggyorsabban ha a masik fel dobott el?

Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Idő, hobbik stb.
2023. jún. 18. 22:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Mit csinaljak, kisirjam magam meggyaszoljam belemeruljek vagy jobb ha egybol elnyomom az egeszet
2023. jún. 18. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyorsaság a fontos. Egyaltalán nem kell gyorsan elengedni. Időt kell áldozni rá, hogy kiheverjük, kibőgjük magunkat. Ezt egyfajta gyaszfolyamatként is emlegetik a pszichológiában. Egyszer az életünk része volt, szerettüky elveszítettük.

Segíteni lehet azzal, ha töröljük a virtuális felületekről mint ismerős, elkerüljük a helyeket ahová jár, lakik, nem érdeklődünk felőle. Egy idő után kikopik, halványodik az emléke. De ha erre nem hagyunk időt, később sokkal rosszabb vége lesz lelkileg.

2023. jún. 18. 22:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyászold el, sírd ki magad. Ne rohanj. Megvan az ideje annak, hogy elmúljanak az érzések. Idővel tudsz majd továbblépni. Még friss. Adj időt magadnak.
2023. jún. 18. 22:20
 5/12 A kérdező kommentje:
4 evem ment ra, felig-meddig ghostingolt engem, meg se tudtam vele beszelni, nelkule azt se tudom ki vagyok
2023. jún. 18. 22:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5 "nelkule azt se tudom ki vagyok"

Az baj.

2023. jún. 18. 22:22
 7/12 A kérdező kommentje:
De nem akarok napokig sirni. De az a baj, hogy ugy erzem, ha osszeszedem magam megmutatom milyen kemeny es "f@sz@" csajszi vagyok nelkule akkor azzal is csak az o malmara hajtom a vizet. Hogy kvazi ezt is miatta csinalom
2023. jún. 18. 22:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezt csak te tudod h neked mi a megfelelő út és melyik a legjobb,

mert hát mindenki más és más.

Van aki kapcsolatba menekül h ott heverje ki az elözőt, valaki évekre kilövi a témát valaki a hobbijába/munkába menekül és a több és ezeknek a kombinációja.

Azért fontos info az h milyen hosszú volt a dolog, milyen mély mi volt a szakítás indoka. Ennek fényében azért egyszerübb, mert nyilván ha megcsaltak és ugy dobnak el azt nem gyászolod meg nyilvánvalo okokbol.

De az mindig is nagyon tud segíteni ha kisírod magad, nagyon még esetleg rá is gyursz és addig sírsz amikor is már nem tudsz tovább megunod vagy belefáradsz és elgondolkozol h miért is teszed ezt, van e értelme egyáltalán. Vagy a minden mással foglalkozol csak foglald le magad megoldás se rossz, bár azért nem a legjobb mert az meg bármikor kitörhet belőled egy gyengébb pillanatban. És persze az elfolytás amikor elnyomod magadban a dolgot, csak ugye hát ez nem megoldás csak a problema elásása.

2023. jún. 18. 22:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, jol esik most nagyon, nagyon magam alatt vagyok. Honapok ota kertem, hogy mondja meg hogyha van valami zur, honapok ota mondtam neki, hogy szuneteljunk, ezzel is le akartam venni a vallarol a felelosseget ha kellemetlenul erezne magat azert hogyha szakitani akarna, de mar teljesen kizart az eletebol es en maradtam alul pedig mar honapok ota fel voltam keszulve de jol kispadra tett. Neki se lett volna kellemetlen es en is megusztam volna a fajdalmat.
2023. jún. 18. 22:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9. Sajnálom, hogy így alakult, sokan átmegyünk ezen. Kitartás!
2023. jún. 18. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!