Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet a közös emlékeket elfelejteni?
6 év és eljegyzés után külön váltak útjaink az exemmel. Az eszem már régóta súgta, hogy nem lesz jobb, lépjek, de mindig a szívemre hallgattam, de végül be kellett látnom, hogy ez nem oké, így en szakítottam. Fájt és fáj is a szakítás, mert egy remek ember, de vannak dolgunk amiket nem változtathatunk és a történtek után semmi sem lenne a régi. Én ezt fejben el is döntöttem és tovább is léptem, egyszerűen a sok közös tényleg csodás emlékek mostanában méginkabb a felszínre törnek. Sokszor sírok is miattuk,utána rögtön megkönnyebbülök másrészt, mert tudatosítom magamban, hogy ezek csak a szép dolgok de úgysem működne kettőnk között már semmi.
Ti hogyan felejtettétek el, vagy mi segít ezen, hogy ne is jusson eszembe gyakran? Köszönöm.
25N
Nem lehet ezeket elfelejteni és szerintem nem is szabad. Éveken át egy fontos és kedves része volt az életednek.
Felejtés helyett foglald el magad más emberekkel és dolgokkal, alkoss új emlékeket.
Hipnózis, baleset és amnézia által, másképp nem lehet.
Amúgy idővel bármilyen klisé is és azzal, hogy lefoglalod magad, magadra forditod az időt, ha kell sird ki magad, természetes folyamat a gyász, aztán a belenyugvas,majd az elengedes.
Egyetértek #1-el
Nem lehet, es nem is kell elfelejteni. Az életed fontos része volt, nem is kevés ideig, ez mar hozzád tartozik. Az emlékek az egyetlen amit senki nem vehet el tőled.
Nem irtad mi volt az ok, de biztos megvolt amiert igy döntöttél. Ha nagyon faj, akkor gondolj arra.
Aztan ha már "meggyaszoltad", ha mar túl vagy rajta, akkor mar nem fog fájni, akkor már csak kellemes emlék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!