Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom vissza adni exemnek a dolgait?
Pár hete véget ért egy kapcsolatom és exem kéri vissza a dolgait,amit nálam hagyott.Én viszont képtelen vagyok vele találkozni,mert még érzek iránta valamit,és nem tudom odaadni a ruháit.Valamiért képtelen vagyok elszakadni tőlük.
Miért van ez?
Mondjuk nem érdekelne a hisztid, egyik nap elmennék másodmagammal, és elhoznám.
Ilyen egyszerű - vagy ha rossz napomon találsz meg, a rendőrségre mennék, hogy még mindig nem kaptam meg a nálad maradt, x ezer Ft értékű dolgaimat.
Egy mi a tököm az a mágiáztatás ne idegesítsetek? xdd
Kettő! Az én ex barátnőm aki dobott, sem adta vissza a kedvenc pulcsimat, folyton szóbajött de valahogy sosem került vissza. Én nemtudom miért. Végül írtam neki, hogy jó ha nem akar ne találkozzunk többet, szia csá, aztán egyből már ajánlgatott időpontokat de már elengedtem, az én szívem nem játék, így is összetörte. Nehéz nagyon, de ne legyél második/harmadik opció senkinek. Ezt így egy hónap őrület után mondom nagyon okosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!