Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi volt ezek szerint?Miért írhatta ezt?
Egy sráccal hónapok óta jártunk.Aztán elkezdte az üzeneteimet figyelmen kívűl hagyni,miután előző nap lefeküdtünk.Összeveszés lett a vége és közöltem vele,hogy a pulcsiját oda adatom mással.Én is mérges voltam.
Másnap hallottam róla csúnya vádakat és megkérdeztem tőle ,hogy igazak-e.Kiborult,hogy miért nem óvatosan puhatolozva kérdeztem meg személyesen és őt bántja,hogy bizalmatlan vagyok.
Rákövetkező héten újra találkoztunk,ahol közölte hogy kedvel,de már nem szeret.Nem szeret,mert elhittem a sok pletykát róla.
Hazaérve úgyanúgy folytatódott a beszélgetés,mint barátok.
Aztán sokszor reagálgatott a napomra szívecskékkel,meg privát üzenetekben is.Folyamatosan írogatott,hogy beszélgessünk.
Egy barátnőm átküldte neki a naplómat és rosszul lett,pánikrohama lett és lelkiismeret furdalása állítása szerint.
Pár napig úgy beszélgettünk,hogy mitsem sejtve a naplóról.
Pár nap múlva kiakadtam és elmondtam neki,hogy nem vagyok rajta túl és szeretem még.
Válaszolt egy hosszú üzenettel a régi kapcsolataiban elszenvedett sérelmekről és hogy mennyire bízott a kapcsolatunkban csak bizalmatlan voltam vele és elszállt a köd.
Este àllítólag annyira mardosta a bűntudat,hogy sikeresen letiltott pedig nem zaklattam.Érdeklődő volt.De elege lett a folyamatos piszkálásból így kénytelen letiltani. Letiltott.
Miért tette ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!