Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt más férfi is ehhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt más férfi is ehhez hasonló szituban ? Kissé bővebbb kifejtésem lentebb)

Figyelt kérdés

Volt 5éve egy lazárt kapcsolatom.

Pontosan ennek a kapcsolatnak már akkor teljesen vége lett persze töbszörös próbálkozás után.

Viszont idén Februárban véletlen szerüen őssze futottunk egymásal és beszéltünk pár szót.

Ami azután persze folytatodott irásban tovább majd pár nap elteltével ebből a beszélgetésből eljutottunk addig míg fel nem mentem a lakására.

3egymást követő éjszakát töltöttünk együtt.Ezután minden lezárodott és nem beszélünk azóta sem igazából semmiről.

Az ex csajom a 3.éjszaka után kijelentette hogy lezárt ügy és épp nem volt senkije.

RÉszemről pedig több volt sajnos!

Itt ki térnék kissé magamra.

Nem vagyok az a hihetetlen nagy szerelmes,lila(rózsaszin) ködös romantikus,szeretetteljesférfi alkat!!

De amikor őssze bujtunk abban az ágyban(még részemről is teljesen érthetetlen,hihetetlen!) egy nagyon erős leirhatatlan biztonság érzetet nyujtott.Mint ha csak épp röpke 100éve ismerném őt.

Kivülről minden megszünt akkor!

Csak az érzés élt bennem ahogy a mai napig is.

A bőre,illata,a haja a hangja,mosolya,érintése.

Nem vagyok szerelmes.Sőt lezártam magamban mindent már akkor évvekel ezelőtt csak a teste miatt kelett ahogy én is neki.

Amire keresem a választ az az hogy miért nem éreztem eddig egy nőben sem ezt?

De mivel rég lezárt ügy így utána mért nem érzem ezt egyetlen egy nőben sem?

Mért nem tudom elengedni ezt ha nem vagyok szerelmes az illetőbe?

25éves férfi vagy

24éves nő

2023. jún. 8. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A nosztalgia miatt érzed ezt. Persze hogy nem érzed ezt egy másik nővel amikor vele nincsen közös múltad nincsen történetetek. Ez csak olyan emberekkel lehet érezni aki meg vannak már emlékeitek...

De ha az részéről le van zárva akkor engedd ezt el.

Most ha szerelmes lennél valaki másba es összejönnétek és telne az idő akkor később vele is ezt éreznéd, ez tök természetes. nem kell exekhez ragaszkodni főleg ha nem is volt jó.

2023. jún. 8. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Szex alatt felszabadulnak a testedben a boldogsághormonok. Pl oxitocin ami a kötődésért felelős hormon, vagy az endorfin is. Sokan hiszik azt szex után, hogy megtalálták a "Nagy Őt", főleg ha folyamatosan van szex, az újdonság varázsáról nem is beszélve. Aztán később jönnek rá, hogy mégsem ő az igazi ha már feloszlott a rózsaszín (hormonális) köd.

Úgyhogy ha te magad felismerted, hogy nem vagy szerelmes, akkor valószínűleg a hormonjaid játékának "áldozata" vagy. A másik meg a mi lett volna ha.... érzése.

2023. jún. 8. 11:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is azt gondolom, hogy a nosztalgia - ahogy előttem is mondták - és a hormonaid űztek játékot veled.

26F

2023. jún. 8. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Keress inkább egy hozzád való csajt! Egy 24 évesnek a 35+os pasik imponálnak.
2023. jún. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!