Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt e már veletek hasonló?
2-es válaszoló
Az exe akkor került először szóba, amikor már együtt voltunk.
Őszinte részvétem, jól átb..ta a fejedet ez a hü.. pi...
Nekem ott lett volna először gyanús, hogy párod azt kérte, hogy exe előtt csókolózzatok. Egyértelmű, hogy féltékennyé akarta tenni az exét, vagyis MÉG NEM KÖZÖMBÖS SZÁMÁRA! És ebből elég sok esetben az szokott lenni, hogy vissza is megy az exéhez.
Nálunk szidta, mint a bokrot.
Mekkora bunkó paraszt egy nő.
Neki már soha nem kéne többet.
Aztán úgy hozta a Sors, hogy elolvastam a kis könyörgő szerelmes leveleit, amiket azzal párhuzamosan írkált neki, hogy engem gyertyafényben jól megrakott vacsora után, úgy kb. hajnalig... Miután szerelmet vallott, azt szajkózta, hogy soha nem bántana meg, illetve elsírta, mennyire jó lenne, ha kinyomnék neki egy kisfiút. Csak mert a sas nem csinál verebet. Lopott sorok egy borsodi paraszt szájából... 🤣
Mondjuk egy valami nagyon tetszik az egészben. Nekem már régen van új szerelmem. Ő még mindig ugyanaz a lúzer, akit nem fogadnak haza és vészesen fogynak az esélyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!