Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves ferfiak tőletek kèrdezem?
Figyelt kérdés
A volt barátom szakítot velem aztan megkeresett 1 hónapig beszèlgettünk talalkoztunk most tök jo volt minden aztan úgy döntött hogy nem jo hogy velem vagyis az exevel beszèl es jobb lenne ha abba hagynánk .nem tudom mit szeretne irtam neki hogy inkabb tenyleg egy ideig ne beszèljünk csak ha már eldöntötte mit szeretne .mèg kereshet hogy szeretne velem lenni?2023. máj. 24. 11:41
1/3 anonim válasza:
Ezt nem lehetne inkább a tini kategóriába?
Minek vagy egy ilyen link senkiházival? Önmagad is minősíted ezzel.
2/3 anonim válasza:
Én téged nem értelek kérdező. Ne érts félre, szerintem szép dolog, ha valaki tud várni arra, akit szeret. :) De itt ez nem az a szituáció, mert direkt hintáztat, és te meg jóindulatúan kivárod.
Kereshet persze. Kérdés, hogy az hogy fog esni, hogy mondjuk így eljátszik még 1-2 évet, és utána azt mondja, áh hagyjuk az egészet... te meg végigreménykeded az egészet.
3/3 anonim válasza:
Ő szakított veled, és ez kérdés számodra?
Ha én szakítok egy nővel, akkor már nem akarok tőle semmit. Még "azt" sem. Ha Ő velem, akkor talán pedálozok, vagy mit tudom én. De ebben a formában nem járatnám le magam, az tuti. Addig nem süllyednek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!