Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy túl van rajtam ?
Figyelt kérdés
Tudom nem egészséges dolog ,de az exemmmel tegnap beszeltem telefonon ès elèg furcsa volt aggodott is èrtem meg kissè olyan volt mintha már elengedett volna milyen jelei vannak vagy hogyan mutatkozik meg hogy ő már elengedett engem ?2023. máj. 24. 06:31
1/7 anonim válasza:
Közömbösen viselkedik veled.
Mint egy másik emberrel tenné. Nem akar minden áron lerázni, mert már nem zavarja, ha éppen veled kell beszélnie. Az, hogy aggódott érted, még nem jelent semmit. Ismer, és az aggodalom egy emberi tulajdonság. Ha nem ismerne, nem aggódna.
2/7 anonim válasza:
Hogyha már csak ex, az elég jó jel, hogy túl akar lenni rajtad.
3/7 anonim válasza:
Udvarias és ennyi. Nem akar talizni, nem beszél veled haraggal a múltról, tök neutrális.
4/7 anonim válasza:
Jaj az osszes exem ilyen hogy meghúzhassanak. Annyira átlátszó hogy nem sírdogálnak hanem nincs ló.
5/7 anonim válasza:
Ne leegyél már ennyire elszállva magadtól. Azt gondolod nincs nekik kit qrogatni? Ha pedig így van, akkor elég ribis csaj lehetsz, hogy egyáltalán leálltál velük.😋
6/7 anonim válasza:
Gondolom van akit k.rogassanak, de azt is hogy marhára nem érdekli őket, mikor nálam kaparják a küszöböt.
7/7 anonim válasza:
Hogy nagy ívben lesz**arja mi van veled...sajnos még nincs túl teljesen, és TE sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!