Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni szakítás után ha közös munkahelyen kell elviselni egymást?
Figyelt kérdés
A helyzet eléggé elmérgesedett, én sosem bántottam őt, ő volt az aki csak hülyített majd szakított velem, azóta pedig nagyon ellenséges a munkában is. A munkahelyváltás nem opció, szeretem a munkám és kényelmes. Szeretném rendezni a helyzetet, de nem könnyíti meg. Érdemes megpróbálni rendezni, vagy hagyjam?2023. máj. 17. 17:54
11/21 anonim válasza:
jelezd a főnökönek, ha hátráltat a munkádban.
12/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom bántani, van elég baja magával. Így is azért ilyen, mert szerinte én bemártottam, egy kicsit paranoid. Csak szerettem volna ha lehet még normális a kapcsolatunk, de haragszik rám, pedig ő volt aki kicseszett velem.
2023. máj. 17. 18:28
13/21 anonim válasza:
#12: te most szándékosan egybemosol két teljesen különböző dolgot. Nekem úgy tűnik, hogy a munka ürügyén akarsz valamilyen viselkedést, vagy érzelmi reakciót kicsikarni belőle, amiből ő a jelek szerint egyáltalán nem kér. Esetleg nem tudnád ezt tudomásul venni, és, mint privát személyt, békén hagyni őt, és egyedül csak az elvégzendő munkád kifogástalan minőségére koncentrálni?
15/21 A kérdező kommentje:
Miért is?
2023. máj. 17. 20:06
16/21 anonim válasza:
#15: mert a jelek szerint te nem elégedsz meg annyival, hogy normális pszichés környezetben, akadálytalanul tudd végezni a munkádat. Te ezen felül pluszban akarsz valamit még tőle, csak itt, előttünk sumákolsz. Valószínűleg egy manipulátor vagy.
17/21 anonim válasza:
Csak egy átlagos, elmélyült, rosszul végződő munkahelyi románc.
18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a megállapítást kedves 16-os :) Ha az számít, hogy azt akarom, hogy ne legyünk rosszban akkor legyek manipulátor
2023. máj. 17. 21:08
19/21 anonim válasza:
"Ha az számít, hogy azt akarom, hogy ne legyünk rosszban akkor legyek manipulátor"
Miközben téged tökre nem érdekel, ha a másik fél csak annyit akar tőled, hogy hagyjad őt végre békén, ugye?
20/21 anonim válasza:
Ez a hidegség tulajdonképpen menekülés...hát engedd útjára,majd tényleg te is csak annyit kommunikálj vele,amennyit feltétlenül muszáj!Más választásod nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!