Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit lehet tenni szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni szakítás után ha közös munkahelyen kell elviselni egymást?

Figyelt kérdés
A helyzet eléggé elmérgesedett, én sosem bántottam őt, ő volt az aki csak hülyített majd szakított velem, azóta pedig nagyon ellenséges a munkában is. A munkahelyváltás nem opció, szeretem a munkám és kényelmes. Szeretném rendezni a helyzetet, de nem könnyíti meg. Érdemes megpróbálni rendezni, vagy hagyjam?
2023. máj. 17. 17:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
jelezd a főnökönek, ha hátráltat a munkádban.
2023. máj. 17. 18:24
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom bántani, van elég baja magával. Így is azért ilyen, mert szerinte én bemártottam, egy kicsit paranoid. Csak szerettem volna ha lehet még normális a kapcsolatunk, de haragszik rám, pedig ő volt aki kicseszett velem.
2023. máj. 17. 18:28
 13/21 anonim ***** válasza:
96%
#12: te most szándékosan egybemosol két teljesen különböző dolgot. Nekem úgy tűnik, hogy a munka ürügyén akarsz valamilyen viselkedést, vagy érzelmi reakciót kicsikarni belőle, amiből ő a jelek szerint egyáltalán nem kér. Esetleg nem tudnád ezt tudomásul venni, és, mint privát személyt, békén hagyni őt, és egyedül csak az elvégzendő munkád kifogástalan minőségére koncentrálni?
2023. máj. 17. 18:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veled van a baj.
2023. máj. 17. 19:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Miért is?
2023. máj. 17. 20:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#15: mert a jelek szerint te nem elégedsz meg annyival, hogy normális pszichés környezetben, akadálytalanul tudd végezni a munkádat. Te ezen felül pluszban akarsz valamit még tőle, csak itt, előttünk sumákolsz. Valószínűleg egy manipulátor vagy.
2023. máj. 17. 20:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy átlagos, elmélyült, rosszul végződő munkahelyi románc.
2023. máj. 17. 20:54
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a megállapítást kedves 16-os :) Ha az számít, hogy azt akarom, hogy ne legyünk rosszban akkor legyek manipulátor
2023. máj. 17. 21:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az számít, hogy azt akarom, hogy ne legyünk rosszban akkor legyek manipulátor"

Miközben téged tökre nem érdekel, ha a másik fél csak annyit akar tőled, hogy hagyjad őt végre békén, ugye?

2023. máj. 17. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Ez a hidegség tulajdonképpen menekülés...hát engedd útjára,majd tényleg te is csak annyit kommunikálj vele,amennyit feltétlenül muszáj!Más választásod nincs.
2023. máj. 17. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!