Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem fel a volt párom ?
Külön mentünk a párommal,biztis forrásból tudom hogy ő is szenved és hiányzom neki
Büszkesége miatt ő nem fog keresni,én úgy érzem nem bírom ezt a fájdalmat elviselni
Jó ötlet lenne felkeresnem?
Mások véleménye is érdekel természetesen nem ez alapján fogom dönteni
Akkor meg?
Mondjuk ez az indok is... ha valós indok, akkor nincs értelme próbálkoznod. Ha meg kamuindok, akkor meg... nincs értelme próbálkoznod.
Felejtsd el inkább. Illetve.. dolgozd fel.
Ha ő nem akar komoly kapcsolatot, te meg azt szeretnél, akkor patthelyzet van. Vagy azt gondolod hogy meggondolta magát? Ha visszakönyörögnéd magad akkor akarna komoly kapcsolatot?
Én azt gondolom ha kellenél neki, már eleve nem szakítottatok volna. Ha ő tényleg komolyan gondolná veled, akkor veled is lenne. A tettei számítanak, és azok sajnos nincsenek.
Biztos nem keresném a helyedben. Minek, ha eleve nem akar komolyat? Illetve ha annyira rosszul érezné magát és szenved, akkor miért nem keres ő?
Szerintem ezt engedd el.
Mennyi idősek vagytok, és meddig voltatok együtt?
Hol olvastad, hogy pasiról van szó?
Mert én sehol nem találom a nemek felállását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!