Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem fel a volt párom ?
Külön mentünk a párommal,biztis forrásból tudom hogy ő is szenved és hiányzom neki
Büszkesége miatt ő nem fog keresni,én úgy érzem nem bírom ezt a fájdalmat elviselni
Jó ötlet lenne felkeresnem?
Mások véleménye is érdekel természetesen nem ez alapján fogom dönteni
5 hónapja
Nem tudom megoldódott e
Semmi infom nincs róla azóta
Ha az alapprobléma nem változott meg kettőtök között (nem lett kijavítva) akkor felesleges felkeresni. A vége ugyanaz lenne a történetnek.
Házas az illető, vagy mi volt a gond?
Akkor érdemes keresni, ha össze akarsz jönni vele és van is realitás a dolognak.
Ha a probléma még mindig fennáll, akkor nincs értelme.
Mik voltak a szakítás körülményei? Ki szakított? Miért?
Ha nem is oldódott meg,és nem is kezdjük újra,bízom benne h ha leírom az érzéseim jobban leszek
Nem tudok a munkámra sem koncentrálni szakítás óta egyre mélyebbre csúszok
Köszönöm az eddigi válaszokat
Sajnos nem segít ha a barátaimnak beszélek róla.
Ezért vacilálok
Hát ha neki beszélsz róla, az sem fog.
Akkor beszélj egy pszichológusnak róla.
Azért nem írod le hogy mi volt a probléma amiért szakítottatok, mert akkor úgyis mindenki lebeszélne róla?
Vannak akik imádnak életük végéig reménykedni, és önmaguknak sem akarják bevallani, hogy a probléma még mindig fennáll.
Nem vagyok az a típus aki imád élete végéig reménykedni
Belátom ha egy kapcsolat nem megy és véget kell vetni
Nem ez volt az első kapcsolatom.
Probléma az volt h állítása szerint ő nem akar komoly kapcsolatot,élni akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!