Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig tart szakítás után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart szakítás után a felszabadultság miatti boldogság?

Figyelt kérdés
És mikor megy át abba, hogy simán boldog vki a "semmitől" és nem csak azért, mert leesett róla vmi "teher"?

2023. máj. 11. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Nálam 3 év óta tart rendületlenül.
2023. máj. 11. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, hogy mekkora volt a teher és mióta akarta már lezárni az illető. Előbb-utóbb megszokja az új helyzetet.
2023. máj. 11. 18:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig. Ha te szakítottál és úgy, hogy még nagyon szeretted a másik embert. De a szakítás elkerülhetetlen volt.
2023. máj. 11. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem 1-2 hónap, amíg tényleg k.rva jól érzed magad egyedül.

de amúgy magát a gondolatot felidézni mindig boldogít. egy szükséges szakítás meglépését életed jó döntései között fogod számon tartani.

2023. máj. 11. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb 3 hónap volt ez az állapot.
2023. máj. 11. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, ki szakított és miért.

Mikor az exem szakított de én nem akartam, fájt, talán még most is.

Később összejöttem másik nővel, vele nem akartam lenni (nyilván exemhez hasonlítottam, de amúgy sem), mikor szakított, örültem, hogy jajj de jó, mehetek is tovább. Én is akartam vele szakítani, de minek, ha amiatt sírok, hogy senkinek sem kellek? Így elviseltem, ami történik. Most meg, hogy ő szakított, megint áldozati pózban tetszeleghetek, hogy lám-lám, ő szakított, nem én ővele. :D Mentem tovább.

Mindkét nő szakított velem, mégis teljesen más érzés...

2023. máj. 11. 22:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 3 hónapja benne, egyelőre változatlanul felszabadult vagyok:)

Viszont azért lehet, mert nem volt hosszú és tartalmas kapcsolat. Az azelőtti több éves kapcsolat most kezdett beköszönni a megszépült emlékeink miatt. Így ez már kicsit árnyalja a "felszabadultságom".

De szerintem is a kapcsolat mélysége, szakítás oka, leadott terhek függvénye.

2023. máj. 11. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:
5 éve tart. Azóta sohatöbbet senki.
2023. máj. 14. 06:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!