Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy értelmezzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értelmezzem?

Figyelt kérdés

Volt egy baratság exrakkal kapcsolatom amit most lezárt a csávó. De azt mondta lelekbe lezárta gyakorlatba nem.

Ez magyaran az hogy meg amikor kedve van megdugna?

2023. máj. 9. 08:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy barátság extrákkal helyett sima szexet akar, mikor éppen kedve van. Unja, hogy beszélni is kell veled.
2023. máj. 9. 08:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy gyakorlatilag akkor totál talonba vagy rakva, és ha nincs más akkor ...

Nincs tartásod, hogy ezt neked mondani kell egy férfinek? és ne magad tartsd többre ennél?

2023. máj. 9. 08:26
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Jol gondolod kerdezo, ha van kedve es nincs mas csaj akkor ogen, megdugna
2023. máj. 9. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, arra gondolot, hogy nem akarja folytatni és csak szexre kellesz neki. (Részedről ez már több volt, ugye?)
2023. máj. 9. 09:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha az extrát csak a férfi kellett adja, akkor természetes, hogy beleúnt ebbe. Nem tudom Nálatok így volt-e, de nekem ilyen tapasztalom van. Sőt én szerettem, de Ő barátságos akart extrákkal, de úgy hogy Ő semmit tett meg a kapcsolatért. Saját tapasztalat, és biztos ebben is rengeteg történet van.
2023. máj. 9. 09:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Szexpartner lehetsz, de csak annyi, semmi ide-oda járkálás, vagy kapcsolattartás, beszélgetés, csak sima szex. Jól gondolod.
2023. máj. 9. 09:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg? Hisz barátok vagytok, a barátok pedig mindent meg tudnak beszélni egymással.
2023. máj. 9. 13:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tudja mit beszél. Voltam már olyan kapcsolatban, hogy tényleg 0 kommunikáció volt, de ha véletlen találkoztunk mindig nagyon jól alakultak a dolgok. Érdekes szituk vannak, úgy tűnt, mintha mindig csak rajtam múlna az egész.
2023. máj. 9. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Csak használati tárgyként szeretne kezelni.
2023. máj. 9. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#7: ezen felröhögtem 😁😁😁
2023. máj. 13. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!