Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A belepusztulok a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A belepusztulok a szakítás után a fájdalomba időszak kinél meddig tartott?

Figyelt kérdés
Nem rég ért véget az első kapcsolatom. Mennyi idő után leptetek túl ti az első ilyen kudarc után? Illetve mennyi idő múlva tudtatok ugyanazzal a szeretettel, szerelemmel ránézni egy másik emberre?
2023. máj. 8. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért tekinted kudarcnak? Sajnos az első kapcsolat ritkán tart örökké. Örülj, hogy volt, és mindennek, ami jó volt benne.
2023. máj. 8. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Változó, hogy meddig tart.. ne nyomd el a fájdalmat. Nekem volt 1 év is.. de volt 2 hónap is.
2023. máj. 8. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én a szakítás kimondásáig szenvedtem sokat. Amikor már semmi sem működött, de képtelen voltam lépni. Így elgyászoltam az egészet, és mire kimondtam, már el tudtam engedni.
2023. máj. 9. 00:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez első ember után, akit szerettem, minimum fél évig eltartott az intenzív fájdalom. Megmondom őszintén, én ismerkedtem attól független, meg voltak (nem komoly) kapcsolataim is pasikkal, nekem segítettek kirángatni ebből a búval bélelt állapotból. Legalább addig, amíg velük töltöttem az időt :)

3 év után léptem végre tényleg túl lelkiekben, de szerelmes csak később lettem, az emberrel szakítás után 7 évre.

Persze az újabbnak is vége már, az is volt félév, mire kikecmeregtem a bánatból, de most már nehezebben viselem, mint annak idején, meg nem is igazán találtam olyan pasit, akikkel szívesen múlatnám az időt egyelőre. Illetve volt egy, de nem tudott úgy kirángatni, mint anno egy bizonyos partner.

2023. máj. 9. 05:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én vissza mentem még "pár pofonért", jót tett hogy huszadjára ne akarjak megint visszamenni. Így könnyebb a szakítás nekem..
2023. máj. 9. 06:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem 1 év volt, mire túl tettem magam rajta, és másfél évvel később lett újra párom
2023. máj. 9. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem közel másfél éve történt, de még most sem vagyok a régi. Azt hiszem, valami végleg eltört bennem. Közben az exem már el is jegyezte az új barátnőjét.
2023. máj. 10. 04:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Két és fél év egyuttélős kapcsolat után,egyik napról a másikra dobtak el 2017 őszén. Kb három év volt,mire lelkileg felálltam a padlóról.Hozzáteszem,hogy nem az első kapcsolatom volt,de életem legnagyobb szerelme.Megadta azt,amit addig sosem kaptam meg,ezért is fájt a szakítás ténye és módja.

De nálam is,ahogy a7-esnél,úgy eltört valami,hogy nem tudok a régi lenni,sem senkivel ismerkedni.

Bizalmi deficit,ez lenne a legjobb szó erre.

2023. máj. 10. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!