Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A belepusztulok a szakítás után a fájdalomba időszak kinél meddig tartott?
Ez első ember után, akit szerettem, minimum fél évig eltartott az intenzív fájdalom. Megmondom őszintén, én ismerkedtem attól független, meg voltak (nem komoly) kapcsolataim is pasikkal, nekem segítettek kirángatni ebből a búval bélelt állapotból. Legalább addig, amíg velük töltöttem az időt :)
3 év után léptem végre tényleg túl lelkiekben, de szerelmes csak később lettem, az emberrel szakítás után 7 évre.
Persze az újabbnak is vége már, az is volt félév, mire kikecmeregtem a bánatból, de most már nehezebben viselem, mint annak idején, meg nem is igazán találtam olyan pasit, akikkel szívesen múlatnám az időt egyelőre. Illetve volt egy, de nem tudott úgy kirángatni, mint anno egy bizonyos partner.
Két és fél év egyuttélős kapcsolat után,egyik napról a másikra dobtak el 2017 őszén. Kb három év volt,mire lelkileg felálltam a padlóról.Hozzáteszem,hogy nem az első kapcsolatom volt,de életem legnagyobb szerelme.Megadta azt,amit addig sosem kaptam meg,ezért is fájt a szakítás ténye és módja.
De nálam is,ahogy a7-esnél,úgy eltört valami,hogy nem tudok a régi lenni,sem senkivel ismerkedni.
Bizalmi deficit,ez lenne a legjobb szó erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!