Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok felnőtt párotokat ha nem lenne bennne semmi ambíció, törekvés a folyamatos tanulásra és magasabb jövedelemre?
Kiegészíteném a 26-os válaszát azzal, hogy egy bolti eladó munka kemény fizikai munka is. Én mindig csodálom őket mikor nehéz cuccokkal jampiznak a békát maguk után húzva. Nehéz lehet, ilyenkor kb. az segít, ha azt képzeli az eladó, hogy húzza maga után a szánkót, vagy valami vicces dolgot pl. edzésen van és stb. Boltba mindig látom, hogy mozgatják azokat a hatalmas békára pakolt műanyag gyümölcsös rekeszeket még vékony nők is. Emelés, cipekedés, sütés-mert van pékáru részleg, felügyelni az áru minőségét, pl. gyümölcs, zöldség csekkolása a zöldség-gyümölcs pulton, az áruk szavatossági idejének a csekkolása, vevők kedves segítése, fogyó termékek utánpótlása, pénztári munka, raktári munka, áru átvétele, tárgyalás a szállítókkal, a rendeléssel is foglalkozni, mert arra is van külön ember, és lehetne sorolni, és ugye azért elfárad ám az ember az állandó trappolásba.
A kereskedés ugyanúgy fontos szakma, van akinek ez az élete, lelkes is amiben dolgozik, azokon meg is látszik, hogy imádja a szakmáját. Van aki meg nem, mert csak szükség munkának érzi, de szerintem ez egy igen változatos és nagy kihívást jelentő szakma. Aki utálja a munkáját, azokon egy idő után meg is látszik, leginkább a vevőkhöz való hozzáállásukon, de én azt mondom mindennek ellenére, hogy aki igazán hivatással csinálja a munkáját, és kedves a vevőkkel és profi a munkájában, az igenis megtesz mindent az életben. Egyébként láttam már olyan eladót is aki simán beszélt más nyelvű emberrel is.
Ha a párod kiteljesedve érzi magát a szakmájában, az azt jelenti boldog, ha te nem tudod elfogadni, hogy neki csak érettségis szakmája van, akkor neked kéne elgondolkoznod azon, hogy vajon jól választottál-e és azon is hogy miért akarod megváltoztatni és miért nem fogadod el hogy ő nem akarja azt amit te akarsz. Nem egy fele néztek. Ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!