Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok felnőtt párotokat ha nem lenne bennne semmi ambíció, törekvés a folyamatos tanulásra és magasabb jövedelemre?
"Nő vagyok a párom férfi. Így nézzétek a kérdésemet"
Az lepett volna meg mindenkit, ha nem egy no ir ki ilyen anyagias kerdest...
#9: Nem. Amugy tudom, tudom. Mindig a ferfiak a rosszak itt.
Mondjuk a továbbtanulásnak nem tudom épp mi köze a külföldre költözéshez, mert az két különböző dolog. Emellett akkor csak olyat tanulhatna, amivel külföldön is képes lenne elhelyezkedni, így egy csomó szak alapból kiesik.
Mert ugye neked az sem felelne meg, ha mondjuk kijárná a tanítóképzőt, mert neked nem a diploma a lényeg, hanem hogy sokat keressen és külföldön lakjatok.
Miért nem szakítasz és költözöl ki külföldre?Keress ott párt magadnak.
Nem azt írtam, hogy az illető hajléktalan, az csak egy sarkos példa volt, hogy lassan már minden alantas anyagiasság egyeseknek.
Holott 250 ezerért cseszni a rezet egy boltban tényleg a lusta, szánalmas kategória, akire nem lehet alapozni. Ha tanár vagy ápoló lenne mondjuk, akkor meg lehetne érteni, akkor még én tisztelném is, de így egy nagy 0. Ha azt állítjátok, hogy a férfiaknak megfelelne egy ilyen nő, akkor a férfiakat oltjátok be, mert ez szimpla igénytelenség.
#19 Már bocs, mi az, hogy "250 ezerért cseszni a rezet egy boltban"??? Azt munkának hívják.
Mi abban a szánalmas, hogy valaki dolgozik? Azt írod, hogy a férfiaknak sem kell ILYEN nő, akinek meg igen, az szerinted igénytelen.Mármint?Milyen az az ILYEN?Aki bolti eladó?Hát b*szd meg, azt a munkát is el kell végezni valakinek.Szerinted minden bolti eladó egy alávaló féreg, aki magányosan fog elpusztulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!