Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Beszélnem kell vele igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélnem kell vele igaz?

Figyelt kérdés

Januárban szétmentem a menyasszonyommal( 3 évig voltunk együtt) viszont együtt laktunk még márciusig közepéig.( Hosszú a sztori, külföldön élünk , nehéz volt albérletet találni illetve nem is akartuk egymást elengedni, szinte ugyanúgy viselkedtünk mintha együtt lennénk. ) Március közepe/vége felé elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, randiztunk, jól éreztem magam, azóta beszélgetünk/ kavarunk, mondhatni ebbe menekültem az előző kapcsolatomból. Viszont körülbelül egy hete azt érzem, hogy nem tudom ezt csinálni, nem zártam le az előző kapcsolatom, nem engedtem még el igazán. A probléma az, hogy a lány már sokkal többet érez, szerelmes, velem akar lenni. Az elején azt hittem, hogy végre találtam egy normális nőt, aki megfogott, de csak fellángolás volt az egész, úgy érzem inkább egyedül kell lennem, amíg nem zárom le az előző kapcsolatomat. Ő érzi, hogy valami nincs rendben, hisz látja, hogyan viselkedem most illetve hogyan viselkedtem 2-3 hete, teljesen más voltam, de türelmes. Nem szeretném az idejét vesztegetni, illetve húzni az egészet, de én fejben még nem engedtem el az előzőt. Mondjam el neki őszintén, vagy várjak hátha jobb lesz?

Sajnálom mert tényleg olyan tulajdonságokkal rendelkezik ami az előző páromból hiányoztak, de valahogy mégsem érzem azt, hogy van energiám egy új kapcsolatot felépíteni.

2023. máj. 5. 10:52
 1/9 anonim válasza:
100%
Mindenképpen mondd el neki amit érzel , sokkal jobb mintha később derülne ki. Sokkal nagyobb fájdalmat okoznál neki.
2023. máj. 5. 11:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudja egyébként. Ennek ellenére is velem akar lenni. Nagyon rossz előző kapcsolata volt és most úgy érzi talált egy normális srácot.
2023. máj. 5. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy az emberek többsége miért nem gondol bele először abba, hogy nem megoldás, ha egyből mást keres. A belső munkát nem fogod tudni ezzel megúszni, csak elodazod egyelőre. De most sikerült megbántanod ezzel egy másik embert. Mire volt ez jó?
2023. máj. 5. 13:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak sodródtam. Nyílván nem szép, exemmel is hasonlóféleképpen jöttem össze annó. Az elején hasonlót éreztem, aztán jó volt minden.
2023. máj. 5. 18:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Hasonlóan voltam én is. Több év együttlét után januárban szétmentünk. Márciusban tudtunk csak külön költözni. Időközben nekem is úgy lett párom, hogy még nem zártam le az előzőt. Beszéltem erről a páromról, őt nem zavarja a dolog. Mondjuk azóta már kezdek túl lenni a volt barátnőmön, és igaz, hogy a mostani iránt csak fellángolást éreztem az elején, de ígyis látom, hogy ő teljesen más mint az eddigiek. Minden olyan harmonikus és könnyű vele. Úgy érzem, hogy nem kell erőltetni, hogy jó legyen. Fontos nekem, de szerelmet egyelőre nem érzek, ő viszont igen. Kicsit én is úgy érzem, hogy csak sodródom, viszont érzem, hogy idővel kialakulnak az érzelmek.
2023. máj. 6. 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Exemért elhagytam az akkori párom, ott nagyon éles váltás volt a kettő között. Januárban jöttünk össze és kb augusztusra tudtam elengedni az előző kapcsolatom. 7 hónapig sodródtam és rossz volt nagyon, emlékszem. Nem tudtam teljesen a kapcsolatra fókuszálni.
2023. máj. 6. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor gyászold meg most az előző kapcsolatodat. Zárd le magadban. Akár kérd meg a mostani párodat, hogy néhány napig ne találkozzatok, ha úgy könnyebb.
2023. máj. 6. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:
azóta mi a helyzet kérdező?
2023. okt. 3. 11:13
 9/9 A kérdező kommentje:

Együtt vagyunk azóta is, összeköltöztünk, minden happy :)

Végül nem beszéltem vele erről, magamban megbírkóztam vele, exemet elengedtem, azóta már mással van Ő is. Egy idő után elmúlt ez az érzés ami bennem volt.

2024. jan. 23. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!