Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélnem kell vele igaz?
Januárban szétmentem a menyasszonyommal( 3 évig voltunk együtt) viszont együtt laktunk még márciusig közepéig.( Hosszú a sztori, külföldön élünk , nehéz volt albérletet találni illetve nem is akartuk egymást elengedni, szinte ugyanúgy viselkedtünk mintha együtt lennénk. ) Március közepe/vége felé elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, randiztunk, jól éreztem magam, azóta beszélgetünk/ kavarunk, mondhatni ebbe menekültem az előző kapcsolatomból. Viszont körülbelül egy hete azt érzem, hogy nem tudom ezt csinálni, nem zártam le az előző kapcsolatom, nem engedtem még el igazán. A probléma az, hogy a lány már sokkal többet érez, szerelmes, velem akar lenni. Az elején azt hittem, hogy végre találtam egy normális nőt, aki megfogott, de csak fellángolás volt az egész, úgy érzem inkább egyedül kell lennem, amíg nem zárom le az előző kapcsolatomat. Ő érzi, hogy valami nincs rendben, hisz látja, hogyan viselkedem most illetve hogyan viselkedtem 2-3 hete, teljesen más voltam, de türelmes. Nem szeretném az idejét vesztegetni, illetve húzni az egészet, de én fejben még nem engedtem el az előzőt. Mondjam el neki őszintén, vagy várjak hátha jobb lesz?
Sajnálom mert tényleg olyan tulajdonságokkal rendelkezik ami az előző páromból hiányoztak, de valahogy mégsem érzem azt, hogy van energiám egy új kapcsolatot felépíteni.
Együtt vagyunk azóta is, összeköltöztünk, minden happy :)
Végül nem beszéltem vele erről, magamban megbírkóztam vele, exemet elengedtem, azóta már mással van Ő is. Egy idő után elmúlt ez az érzés ami bennem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!