Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Beszelnetek az exetekkel ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszelnetek az exetekkel ha lenne ra lehetosegetek?

Figyelt kérdés

nagyjabol a szakitas utan fel-1evvel.

ha ratok irna, valaszolnatok?

a mi szakitasunkra ra 4 honapra ramirt az exem, de nem valaszoltam.

1-2 honapja pedig behuzott jobbra tarskereso oldalon.

normalis korulmenyek kozt valtunk el, viszont nem tartom szuksegesnek hogy beszeljunk, de melyen legbelul lehet hogy valtanek vele par szot,

viszont ertelmetlennek tartom+ne huzzuk tovabb egymas idejet ujra, mert nem hiaba szakitottunk. ti hogy vagytok ezzel?

21L

2020. máj. 30. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%

Biztos, hogy ignorálnám vagy megmondanám, hogy hagyjon békén. Nem véletlenül ex. Biztos nem talált jobbat, dehát ez az ő egyéni problémája, nem a tiéd.

23l

2020. máj. 30. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
39%

Miert ne alapon beszelnek vele.

1x max !

2020. máj. 30. 15:35
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Felesleges, csak udvariassagbol ne beszelj vele
2020. máj. 30. 15:36
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem különösebben, a múltat mindig le kell zárni. De max olyan mindennapi kérdésekre persze, miért ne, de ennyi.
2020. máj. 30. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
1 év után még hallani sem akartam róla. Pedig megkeresett, hogy találkozzunk. Akkor azt kértem, hogy soha többet ne hívjon, ne írjon. Így 15 év távlatából már nem zárkóznék el.
2020. máj. 30. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

az a normalis normalis embereknel h joba vannak az exukkel.

Minek kell haragba lenni, sose ertettem.

Vannak exeim, csak megszakadt a kapcsolat az elejen hianyoztak, de ez van, amugy siman beszelnek velük ha irnának, szokott is az egyik irni 1-2x egy evben , valaszolok roviden , megkerdem hogy van, ha olyan a kedvem es ennyi.

2020. máj. 30. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszem, maximum olyan esetben, ha veletlen osszefutnank az utcan, es o jonne oda, nem kuldenem el. De nem erdekelne jobban az egesz beszelgetes, mintha valami random altalanos sulis osztalytarsam jonne oda negy mondatra.
2020. máj. 30. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Csak az akar beszélni az exxel aki nem tette túl magát.

Igy van nem véletlen lett vége.. Vagy lehet nem talált mást.

2020. máj. 30. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:
18%

Persze, ha valakivel joba voltal akkor most minek pokhendisködni, ezek mind mind nem szep viselkedesek hiaba irja mindenki ugyanazt hogy jajj igy nem erdekel ugy nem erdekel.

Engem erdekelne az exeim kozul barmelyik h hogy boldogul stb.

.

Ez nem azt jelenti h jajj akkor most vele akarok lenni , hanem emberségbõl, emberként kezelni.

2020. máj. 30. 16:58
 10/11 A kérdező kommentje:
mindegyik valasz tok normalis, koszonom! nem ertem azt akik igy lepontoznak titeket
2020. máj. 30. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!