Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt párotoktól kaptok ruhát azt ti szakítás után még szoktátok hordani mindenféle jelentés nélkül? Vagy inkább kidobjátok?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 20:02
11/15 anonim válasza:
Nem gáz, és az órámat hordom mi napig, imádom, f@sz@ kis ketyere, nem fogom kidobni, mert r!b@nc lett a nőből akit szerettem
12/15 anonim válasza:
Hordom...az csak egy ruha. Amúgy nem nagyon kaptam még ruhát 😅.
13/15 anonim válasza:
Amit kaptam, az az enyém. Nem dobok ki teljesen jó cuccokat, csak azért mert már nem járok azzal, aki adta.
Mondjuk még igazán csúnya (megcsalás, bántalmazás, stb) szakításom nem volt, akkor lehet hogy összeraknék mindent egy kupacba és felgyújtanám 😆
14/15 anonim válasza:
En mindent os hordok es megtartok maximum a totalis hasznavehetetlen dolgoakt dobom pl sajatkezuleg keszitett valami na annak ertlmet nem latom, hogy orozgessem. De az ekszereimet, konzol kart, parnat, szexi fehernemuk biztos nem kukazom :D semmit nem erzek eszembe se jut max annyira, hogy leglaabb ennyi haszna volt ennek a szemetnek :D
15/15 anonim válasza:
Hát ha azért voltam vele h ruházzon naná h hordom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!