Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a volt párotoktól kaptok ruhát azt ti szakítás után még szoktátok hordani mindenféle jelentés nélkül? Vagy inkább kidobjátok?
Én imádom amiket kaptam. A kedvenceim. Jó kis passzos pamutos dolgok, nekem szexi is, de van ami viccesen romás csipkedísszel is:D, ki nem dobnám, otthon imádom őket :)
Bennem szakítások után teljesen más érzetek vannak.
Pl egy gyűrűről az jut eszembe egyik volt barátomról, hogy szinte mas bizonyítékom nincs is arra hogy ő valóban létezett volna, ha nem lenne a gyűrű olyan szinten nincs semmiféle kaocsolatunk, mintha meg se történt volna az egész mintha csak álmodtam volna az egészet vele. A gyűrűről látom azt csak hogy de, ő valóban az életem része volt, nem álmodtam csak, hanem meg is történt.
Életem első barátjával meg kb romeo es juliás szakításunk volt fájdalmas búcsú, később a részéről fájdalmas kísérlet. Vele szakítás után a pulóveremen éreztem még az illatát, az volt valami mélyen ható érzés hogy ma még velem volt, ma még átölelt, ma még érzem az illatát, de ettöl a pillanattól van örökre vége. Ez az érzés nekem máig is felfoghatatlan érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!