Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a volt párotoktól kaptok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a volt párotoktól kaptok ruhát azt ti szakítás után még szoktátok hordani mindenféle jelentés nélkül? Vagy inkább kidobjátok?

Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 20:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Ha érzek iránta valamit, akár gyűlöletet, akár szerelmet, akkor kidobom,hogy minél hamarabb túl legyek rajta, amúgy ha jó állapotban vannak és szeretem a ruhákat, akkor nem, elvégre nem tehet róla a ruha, hogy vége.
2023. máj. 1. 20:04
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Hordom.
2023. máj. 1. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
62%
Hordani szoktam mindenféle jelentéstartalom nélkül. Nem a ruha tehet róla, hogy szakítottunk. A mai ruha árak mellett pláne nem dobnék ki ruhát emiatt.
2023. máj. 1. 20:06
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Saját nevemben nem, de tesómében tudok nyilatkozni. Simán hordja. Nem fűzik a ruhához érzelmek vagy emlékem vagy ilyesmi. Beszéltünk is erről a témáról, mert tényleg furcsa, de úgy látszik ő ilyen.
2023. máj. 1. 20:09
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem dobom ki, max ha még nagyon fáj a szakítás, akkor elteszem. De van, amit azóta hordok néha. Nem ruhák (ruhát extől nem kaptam), csak sapka, sál, kesztyű.
2023. máj. 1. 20:10
 6/15 anonim ***** válasza:
56%

Én imádom amiket kaptam. A kedvenceim. Jó kis passzos pamutos dolgok, nekem szexi is, de van ami viccesen romás csipkedísszel is:D, ki nem dobnám, otthon imádom őket :)

Bennem szakítások után teljesen más érzetek vannak.

Pl egy gyűrűről az jut eszembe egyik volt barátomról, hogy szinte mas bizonyítékom nincs is arra hogy ő valóban létezett volna, ha nem lenne a gyűrű olyan szinten nincs semmiféle kaocsolatunk, mintha meg se történt volna az egész mintha csak álmodtam volna az egészet vele. A gyűrűről látom azt csak hogy de, ő valóban az életem része volt, nem álmodtam csak, hanem meg is történt.

Életem első barátjával meg kb romeo es juliás szakításunk volt fájdalmas búcsú, később a részéről fájdalmas kísérlet. Vele szakítás után a pulóveremen éreztem még az illatát, az volt valami mélyen ható érzés hogy ma még velem volt, ma még átölelt, ma még érzem az illatát, de ettöl a pillanattól van örökre vége. Ez az érzés nekem máig is felfoghatatlan érzés

2023. máj. 1. 20:53
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
A tárgyakhoz semmiféle érzelem nem fűz. Semmit nem dobtam ki, amit kaptam.
2023. máj. 1. 20:55
 8/15 anonim ***** válasza:
26%
Én mindent kidobok ami tőlük van. Volt már ilyenből problémám "következő" kapcsolatban, és inkább nem adok támadási felületet. Minden ember más és más de nem mindenkinek tetszik hogy az évek cuccait használja valaki.
2023. máj. 1. 21:20
 9/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem dobok ki semmit, amirol ugy gondolom, hasznalhato, mindegy, hogy ruha vagy targy. Ruham kevesebb van extol, de van szivecskes nagy parnam, bogreim, 1-2 pluss, egy Nintendo Switch, meg meg talan 1-2 aprosag, a plussok kivetelevel mindent hasznalok, a parna rohadt kenyelmes, azon alszom😄 Olyan emberrel nem akarok kapcsolatot, aki ilyen aprosagokon is fennakad, mert akkor ennel komolyabb, de szinten jelentektelen dolgokon is fent fog.
2023. máj. 1. 21:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A nintendot én se dobtam volna ki😂
2023. máj. 1. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!