Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnék túl rajta végleg? Miért nem tudom elfelejteni?
Volt egy több éves kapcsolatom, nagy nehezen szakítottam másodjára vele, (csúnyán beszélt sokadjára velem, alázva olykor) Szóval kiléptem, mert tudtam, hogy ez nem oké,de szerettem.
Ezúttal beleugrottam amiatt egy “kapcsolatba”, hogy ne tudja magát az ex visszakönyörögni. Természetesen nem éreztem jól magam ebben az új kaocsolatban és 4 hónap után kiléptem abból is, de még mindig nem vagyok túl 6 hónappal a szakítás és egy pasi után sem rajta. Mit tudnék tenni, hogy ez jobb legyen? Még sose léptem ki szerelemmel sehonnan, csak ész érvek miatt. Nyilván a megalázó szavai nem hiányoznak és nem tudott változtatni, de az érzelmeimet sem tudom elnyomni .
3 "De ő hordott el olykor csúnyán alázva. Én sose!"
Aki a másik embert szereti, az nem tudja bántani, mert ha bánatá, neki jobban fájna.
Mimövetkezik ebből? zéro érzelemvilág feléd.
Ne kezdj senkivel, és ha lenne is jeéentkeződ, mert lesz akkor se engedd közel magadhz érzelmileg. Engedd, hogy törődjenek veled, és majd az idő megmutatja, hogy léptek-e szinten vagy elköszöntök.
Téged szeressenek. Téged, ne te őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!