Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnék túl rajta végleg? Miért nem tudom elfelejteni?
Volt egy több éves kapcsolatom, nagy nehezen szakítottam másodjára vele, (csúnyán beszélt sokadjára velem, alázva olykor) Szóval kiléptem, mert tudtam, hogy ez nem oké,de szerettem.
Ezúttal beleugrottam amiatt egy “kapcsolatba”, hogy ne tudja magát az ex visszakönyörögni. Természetesen nem éreztem jól magam ebben az új kaocsolatban és 4 hónap után kiléptem abból is, de még mindig nem vagyok túl 6 hónappal a szakítás és egy pasi után sem rajta. Mit tudnék tenni, hogy ez jobb legyen? Még sose léptem ki szerelemmel sehonnan, csak ész érvek miatt. Nyilván a megalázó szavai nem hiányoznak és nem tudott változtatni, de az érzelmeimet sem tudom elnyomni .
Nem akarta párterápiát. Vele semmi baj nincs azt mondta. Nekem kellett volna csak változnom…szerinte. De ő hordott el olykor csúnyán alázva. Én sose!
Azzal tisztában vagyok hogy nem fog változni, adtam pár lehetőséget neki erre már, sajnos mindig eljátszotta. Mondjuk azt sem értem ha szeretek valakit hogy lehet megalázva beszélni vele.
Szóval nem remélek változást és ezzel hogy én beleugrottam egy párkapcsolatba most nem is beszélünk, szerintem ez azért megviselhette. Mindamellett amikor nem voltunk együtt egyszer már (neki is volt egy csaja 2 hétig, utána sírva jött vissza)
Minden vágyam volt az vele ami neked…család.Voltam terhes is, nem akarta megtartani, azt mondta majd…
Szerintem ezért is ilyen nehéz elengednem, mert volt egy képzelt jövőm vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!