Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan léphetnék túl rajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetnék túl rajta végleg? Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Volt egy több éves kapcsolatom, nagy nehezen szakítottam másodjára vele, (csúnyán beszélt sokadjára velem, alázva olykor) Szóval kiléptem, mert tudtam, hogy ez nem oké,de szerettem.

Ezúttal beleugrottam amiatt egy “kapcsolatba”, hogy ne tudja magát az ex visszakönyörögni. Természetesen nem éreztem jól magam ebben az új kaocsolatban és 4 hónap után kiléptem abból is, de még mindig nem vagyok túl 6 hónappal a szakítás és egy pasi után sem rajta. Mit tudnék tenni, hogy ez jobb legyen? Még sose léptem ki szerelemmel sehonnan, csak ész érvek miatt. Nyilván a megalázó szavai nem hiányoznak és nem tudott változtatni, de az érzelmeimet sem tudom elnyomni .

2023. ápr. 20. 18:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elterelni róla a gondolataid. Találj ki valami új hobbit, legyél sokat családdal/barátokkal, menj el bulizni és egyszer csak el fogod felejteni. Kitartást. :)
2023. ápr. 20. 18:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire szereted és ő is téged, akkor én a párterápiát javaslom. Vesztenivalótok nincs. Vagy tudjátok folytatni és működik majd, vagy könnyebben elengeditek egymást. Mi így hoztuk rendbe a párommal pár éve úgy, hogy semmi esélyt nem adtam volna a kapcsolatnak. Én is hasonlót éreztem, mint te. Most menyasszony vagyok, van egy kisbabánk, és sokkal boldogabb vagyok, és örülök, hogy nem vesztettem el a párom.
2023. ápr. 20. 18:49
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem akarta párterápiát. Vele semmi baj nincs azt mondta. Nekem kellett volna csak változnom…szerinte. De ő hordott el olykor csúnyán alázva. Én sose!

Azzal tisztában vagyok hogy nem fog változni, adtam pár lehetőséget neki erre már, sajnos mindig eljátszotta. Mondjuk azt sem értem ha szeretek valakit hogy lehet megalázva beszélni vele.

Szóval nem remélek változást és ezzel hogy én beleugrottam egy párkapcsolatba most nem is beszélünk, szerintem ez azért megviselhette. Mindamellett amikor nem voltunk együtt egyszer már (neki is volt egy csaja 2 hétig, utána sírva jött vissza)

2023. ápr. 20. 18:55
 4/17 anonim ***** válasza:
Akkor várd ki, amíg eljut arra a pontra, hogy annyira hiányozz neki, hogy belássa, nála pattog a labda. Addig viszont szakíts meg vele minden kapcsolatot. Ha ezt nem teszed meg, nem fogja átérezni a hiányodat és változni sem akar.
2023. ápr. 20. 18:58
 5/17 A kérdező kommentje:

Minden vágyam volt az vele ami neked…család.Voltam terhes is, nem akarta megtartani, azt mondta majd…

Szerintem ezért is ilyen nehéz elengednem, mert volt egy képzelt jövőm vele

2023. ápr. 20. 18:59
 6/17 A kérdező kommentje:
Azt várta mindig hogy én fussak utána. Nem beszélünk amit még tudok tenni az az ha letiltom. Hogy ne is lásson
2023. ápr. 20. 19:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, nekem úgy jön le ebből, hogy nem szeretett téged igazán.
2023. ápr. 20. 19:01
 8/17 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam viszont nem értem akkor miért tepert mindig, hogy vissza akar jönni. Megaláz én elküldtem utána meg könyörög hogy hogy szeret és nem akar nélkülem… 5 évig ez ment
2023. ápr. 20. 19:03
 9/17 anonim ***** válasza:
Mert tudja, hogy te úgyis visszamész hozzá. Ezt egy idő után akarva-akaratlanul is kihasználják.
2023. ápr. 20. 19:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Akkor hátha működik a no kontakt, azt még nem próbáltam… Mármint, hogy tiltom, se én se ő ne is lássuk egymást sehol.
2023. ápr. 20. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!