Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan kéri vissza egybe a pénzt?
Szerintem, (ha tudod persze) kezd el 50.000-el törleszteni. Egy éven belül letudod így.
Viszont ezt papíroznám, későbbiekben ne legyen több probléma belőle..
Amúgy a srác is elb@szta, mert nem szabad másoknak felvenni hitelt, az meg egyáltalán nem lenne korrekt ha a kérdező nem fizetné vissza. Még ha nincs is nyoma annak hogy ő megkapta ezt a pénzösszeget a sulijára. (Mert sokan itt úgy látom nem értelmezik ezt, és az autóról írkálnak.)
Szóval én így próbálnék megegyezni a helyedben.
Beszéld meg az exeddel, hogy amíg nem tudod valahogy visszafizetni neki egy összegben a maradékot, addig nagyobb havi törlesztőket utalsz, egyezzetek meg az általad bevállalható maximumban.
Viszont én sem teljesen értem, mennyi pénzt adott neked összesen? Ha te 400 ezret kaptál kézhez, akkor nehogy 600-at fizess vissza, főleg ha korábban visszaadod neki a teljes összeget. Azért a lófütykösnek is van vége, a kamatokat fizesse ő magának.
34, megkötött szerződést nem módosítgathat az ügyfél kénye-kedve szerint. Kérhet szerződésmódosítást, de annak is külön költsége van. Mi a házunk hitelét azért nem fizettük le egyben, mert a szerződésmódosítás több költséggel járt, mint ha tartjuk az eredeti ütemezést.
Kérdező, nem kell semmit változtatni. Te öt évre vállaltad a havi 10.000-t, fizesd is úgy. A pasid szerződése addig tart, a törlesztője sem változik. Az, hogy kap a számlájára minden hónapban egy tízezres utalást, semmiféle lelki, anyagi stb. problémát nem kell, hogy okozzon neki.
26
De értem. Ugyanakkor ez a véleményem. Én k.rvaélet, hogy nem perkálnék egy kocsiért, amit látni sem fogok.
36
Tegnap éjjel felületen olvasva én is félreértettem, de miután elküldtem a választ, leesett, hogy mit fogtam fel lassan. A 400 (+200) a tandíjat fedezte, amit az ex az autóhitelből finanszírozott a kérdezőnek.
Ezt kéri most vissza egyben, kamatostul, ha nem tévedek ismét.
38-ra:
Mondjuk párkapcsolatban nekem is fura a kamat.
Mi csak családon belül adtunk vagy kaptunk kölcsönt. Ott sosem volt kamat, sőt határidő sem. "Visszafizeted, amikor tudod." És persze mindig mindenki mindent visszafizetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!