Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan háborog a férjem, hogy csak 4 órában mentem vissza dolgozni a gyerekek (GYET) mellett?
Tény, hogy így kevesebb a pénz, de csak így tudom megoldani a gyerekek óvodába, iskolába vitelét.
Próbáltam elmondani neki az érveket, de most eléggé pipa, mert ő a teljes fizetésemre számított.
Szerintetek is rosszul döntöttem?
Szerintem Minden nonek elsodleges feladata a gyerekek es a csaladjat ellatni. Szoval szerintem jol dontottel, elsok a gyerekek, mas 4 oraba Se megy vissza melozni
18/L
Szerintem siman ulj le vele, hogy akkor ezt dumaljuk mar meg (nem mintha megvalogathatnad, hogy hany oraban van igeny a munkadra), hogy ha normalisan megbeszelitek, hogy hogyan oldjatok ezt meg, akkor megprobalod felvetetni magad 8 oraba.
Ha tenyleg megoldhatatlan, akkor az hamar ki fog derulni.
Amugy a problema gyokere szerintem onnan ered, hogy ezt elore neg kellett volna beszelnetek, mert akkor ugy koltekezik, kalkulal, stb.
mert ő a teljes fizetésemre számított.
kommunikáció?vagy vmi?
gondolom leültetek, megbeszéltétek, hogy te most így tudsz visszamenni és logisztikázni a gyerekekkel. ha meg nem jó akkor ő is viheti/hozhatja őket.
beszélgetni szoktatok?
Igen, szoktunk beszélgetni és mondtam is neki a tervemet, de ami őt nem érdekli, az az egyik fülén be, a másikon ki. Úgy tűnik, ez is ebbe a kategóriába esett.
Arra, hogy mit csinálunk a gyerekekkel, ha én nem tudok értük menni, csak a vállát húzkodta, hogy nem tudja, de én mindent olyan jól megoldottam eddig is, találjak ki valamit. Én viszont csak ezt tudtam kitalálni.
Így sem túl jó a helyzet, mert napi 4 órát utazok 4 óra munkáért, de még 6 évig nem tudok lépni (tanulmányi szerződés).
Ha az általad leírtak igazak, akkor egy kérdésem lenne:
A te férjed szellemi fogyatékos?
Mármint, hogy egy konkrét problémára "húzgálja a vállát"?
Mert akkor elfogadható a viselkedése. Ha nem, akkor meg egy idióta.
Akkor ki menne a gyerekekért???? A szomszéd? Ennyire kell a pénz? Ennyire biztosan nem.
Nem döntöttél rosszul. Ha teljes állásban akarsz dolgozni, akkor neki is be kell szállnia a gyerekek körüli teendőkbe.
Maximum annyit rontottál el, hogy nem tetted ezt számára természetessé. De ez se biztos, nem írtad, hogy milyen a munkarendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!