Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most végre észre vette magát ?
Nyáron dobtam ki újra ,mivel semmit se változott . Undorítóan viselkedett velem amit most nem igazán részleteznék !
( hónap után elő került puszikat küldözgetett ,magyarán semmibe vette ,hogy még a nyár folyamán meg kértem 0 kontakt legyen köztünk,se látni se hallani nem akarok róla se most se a közeljövőben !!
Aztán ezt is megelégelve (nem nézem az engedély kéréseimet) láttam erre annyit írt, hogy most azok a problémák ? ) Közöltem vele (mivel fel nyoma a vérnyomásom megint ) ,hogy az a problémám ,hogy nem tudom minek nézett eddig is és undorító módon viselkedett velem teljesen alaptalanúl !!! Tegnap este óta végre semmi üzenet tőle !! Most már végre békén hagy igaz ???? Elnézést ha kicsit kusza lett ,de fel idegesített rendesen megint ! N31
Oda vagy még érte, a női hiúságodbak, egodnak kedvez, hogy van egy pasi aki rád van állva. Ez miatt nem tiltod soha, ez miatt nem szakítod meg vele TE a kontaktot.
Simogatja az egod, kicsit feltörnázza.
Ha valaki totál semleges, akkor ennyi, mindenhonnan letiltja az ember, válaszolni sem válaszol rá, igazából még ha zaklatna is neten, azt is leszarnád, de te hagysz kiskapukat neki, szándékosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!