Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most végre észre vette magát ?
Nyáron dobtam ki újra ,mivel semmit se változott . Undorítóan viselkedett velem amit most nem igazán részleteznék !
( hónap után elő került puszikat küldözgetett ,magyarán semmibe vette ,hogy még a nyár folyamán meg kértem 0 kontakt legyen köztünk,se látni se hallani nem akarok róla se most se a közeljövőben !!
Aztán ezt is megelégelve (nem nézem az engedély kéréseimet) láttam erre annyit írt, hogy most azok a problémák ? ) Közöltem vele (mivel fel nyoma a vérnyomásom megint ) ,hogy az a problémám ,hogy nem tudom minek nézett eddig is és undorító módon viselkedett velem teljesen alaptalanúl !!! Tegnap este óta végre semmi üzenet tőle !! Most már végre békén hagy igaz ???? Elnézést ha kicsit kusza lett ,de fel idegesített rendesen megint ! N31
Próbált volna ugy tenni mintha mi sem történt volna. Sokan az időre bízzák azt hogy majd a masik megbékél a semmitől saját maga és mintha elfujta volna a szél a problémákat.
Majd időnként lehet bepróbálkozik még, lehet azt várja magadtol nikor lépsz tul a problémán.
Velem is megakarták ezt csinálni kidobtam egy oasit mert onkine nőzött mellettem.
De az idiota még 2 év mulva is olyanokkal érvel hogy elvinne jó helyekre meg megadna mindent csak békuljek ki.
Azt meg mi napig tagadha hogy nőzött volna. Azaz nem látja be sem bocsánatot se kér meg sem igéri hogy nem fordulna többé elő, mai nap is hazudozik. Lesz.rja a problémám.
Simán kikeruli a problémát hogy az a bajom hogy egy inkorrekt aljas féreg, és nem az hogy anyagi támogatásra lenne szükségem meg nyaralásra!
Azt hiszi ezek felett majd egyszercsak elmegyek.
Miért nem tiltod le...? Azért mégis csak olvasgatod engedélykérésben mit írogat...
Ugye most már békén hagy? Ezt csak a jóisten tudja, ha te direkt teret engedsz neki, hogy írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!