Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit tehetek ha a párom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha a párom nem hajlandó elmenni és nincs a lakásomba bejelentett lakcíme?

Figyelt kérdés
Folyamatos terrorba tart alkoholt rendszeresen fogyaszt agresszív olyankor életveszélyesen fenyeget és szeretnék véget vetni ennek a helyzetnek már megmondtam neki hogy nem bírok így élni és szeretném ha elmenne, de nem hajlandó.

2023. ápr. 16. 14:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A rendőrség kijön és intézkedik mivel nincs bejeletkezve, illetéktelen idegen!!! Ha be lenne csak akkor mondanák hogy míg vér nem folyik, de ha nincs olyan mintha bármelyik idegen odamenne a lakáshoz és tombolna.
2023. ápr. 16. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs bejelentett lakcíme, akkor jogtalanul tartózkodik ott. Felhívod a rendőrséget, hogy egy férfi többszöri felszólításra sem hajlandó elmenni, fenyeget, akkor kijönnek. Csekkolják az iratait, ha nincs lakcímkártyája, neked viszont van, és a te neveden van az albérleti szerződés / te tulajdonod a lakás, akkor szerintem ki fogják vinni valahogy, elvégre kb. betörés amit csinál.

A fenyegetéseket vedd fel, és jelentsd fel.

2023. ápr. 16. 15:14
 13/20 anonim ***** válasza:
25%

Sajnos a dolog nem ilyen egyszerű, ha a szomszédokkal, bárhogy bizonyítani tudja, hogy életvitelszerűen ott él, akkor nem tudod jogszerűen csak úgy kitenni.

Ennek ellenére, elkerülendő a hosszú bírósági utat, idahivnek pár megtermett legenyt, akik meggyőzik az önként távozásáról

2023. ápr. 16. 15:33
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Fogadsz egy költöztetőt, és az összes holmiját elviteted a szüleihez. Zárat lecseréled és minden jót kívánsz neki. Ha ennyire akarod, hogy menjen.

Ha pedig veri az ajtót és cirkuszol felhívod a Yardot. Mondjuk nem ártana, ha lenne melletted barát, pár napig..

2023. ápr. 16. 15:43
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Van hova mennie? Legalább egy lepusztult otthon? Az én volt partneremnek volt a szüleinél, de így is alig tudtam kirakni. Már új párom volt, akihez többször mentem aludni, de még mindig nem ment sehova. 2 alkoholista szülő, lepukkant ház, fűtés, villany, víz elzárva. Nyáron összecsomagoltam neki, fél évet adtam neki, hogy anyagilag összeszedje magát, a rezsibe se kértem semmit, de esze ágában se volt elmenni. Végül átkozódva elvitte a cuccait. Addig a szobámba zárkóztam. Se apám, se az új párom nem vigyázott rám ezalatt és ez mindent elmond. Veszélyben voltam, eleve azért mentünk szét, mert kezet emelt rám, összetört ezt-azt, ablakot, visszapillantót vezetés közben...Hát csak amit tanult otthon.
2023. ápr. 16. 16:23
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
Van hova mennie? Legalább egy lepusztult otthon? - és ha nem? Nem az én bajom, oldja meg.
2023. ápr. 17. 18:48
 17/20 anonim ***** válasza:

"Se apám, se az új párom nem vigyázott rám ezalatt és ez mindent elmond. "

Remélem az új párodat is kibsztad ugyanazzal a lendülettel.

2023. ápr. 17. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Mi újság van Veled Kérdező a kérdés kiírása óta? Sikerült valamilyen lépést megtenned? Jogi segítségnyújtó osztály?

Eszedbe jutott már legalább a családsegítő szolgálat? Szüleid? Testvéred? Unokatestvérek?

Hány éves vagy? Munkahelyed van? Főnök? Tudsz így teljesíteni, hogy megélj? Legyen fizetésed?

Polgárőrség csak van a lakóhelyed környékén... ügyvéd ismerősöd? Területileg illetékes pszichiátriai gondozó? (Párodnak ajánlva!)

2023. ápr. 18. 22:03
 19/20 anonim ***** válasza:

Közös gyereketek biztosan nincs, mert azt már kiírtad volna...

Mobiltelefonoddal - esetleg fényképezőgéppel - megpróbáltad már felvenni, amikor éppen fenyegetőzik? Nincs olyankor lélekjelenléted cselekedni?

Volt osztálytársaid? Tanáraid?

Ha még élsz, és tudsz válaszolni - akkor adjál ÉLETJELET(!) magadról!

2023. ápr. 18. 22:06
 20/20 anonim ***** válasza:
16-os, a kérdező biztonsága miatt fontos infó. Könnyebb távozásra bírni, ha van hova mennie. A sarokba szorított vadállat veszélyes. Ha nincs hova mennie, nagyobb esélye van a fizikai bántalmazásnak, ha erőlteti, hogy elmenjen.
2023. ápr. 18. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!