Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha a párom nem hajlandó elmenni és nincs a lakásomba bejelentett lakcíme?
Figyelt kérdés
Folyamatos terrorba tart alkoholt rendszeresen fogyaszt agresszív olyankor életveszélyesen fenyeget és szeretnék véget vetni ennek a helyzetnek már megmondtam neki hogy nem bírok így élni és szeretném ha elmenne, de nem hajlandó.2023. ápr. 16. 14:37
2/20 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a rendőrség nem tesz semmit se ilyen ügyben
2023. ápr. 16. 14:39
3/20 anonim válasza:
Mikor éppen nincs otthon, kicserélteted a zárat.
4/20 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egyszerű lenne már rég megtettem volna nagyon agresszív és félek tőle
2023. ápr. 16. 14:43
6/20 anonim válasza:
Nincs más megoldás. Én egy tavoltartasi végzést is kérnek a helyedben.
7/20 A kérdező kommentje:
Ki hívom a rendőrséget és tesznek bármit is ezzel kapcsolatban? Nyilván nem szeretném ha utána vissza jönne. Probálnék valami értelmes nyugodt megoldást találni erre amíg lehetséges
2023. ápr. 16. 14:57
8/20 anonim válasza:
Már leírták egyszer, mikor nincs otthon, akkor zárcsere.
9/20 anonim válasza:
Keress fel valami jogvédő szervezetet. Gondolom nem mered kizárni, mert esetleg kint várna az utcán, ők lehet tudnak valami biztonságos módszert.
Amúgy a rendőrség szerintem sem jön ki, úgy szokták mondani, "amíg nem folyik a vér". Szar ország.
10/20 anonim válasza:
Kicserélteted a zárat, pár hétre meghívsz lakni egy-két férfi rokont, kollégát, barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!