Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet most vele?
Sziasztok! Nem tudom mivan a volt barátommal, nem tudom hova tenni a viselkedését!
2hónapja szakított velem ugyan úgy mint tavaly áprilisban.
persze akkor meg bocsajtottam neki utána 3honap elteltével.
Na de a lényeg:
Tavaly azért szakított velem mert állítólag valami jós téma volt miszerint átok vagyok neki😄tudtam hogy ez hazugság mondtam is neki! Idén viszont azért szakított mert a sok hazugsága után szembe mertem neki mondani hogy tudom nagyon jól hogy az exének a családjával tartja a kapcsolatot és a lánnyal is. Csak előttem titkolta. Pedig örültem volna ha tudok erről és nem ér meglepetés. Sokat vitáztunk a tavalyi évben is a lány miatt sokat titkolozott. Engem mondjuk előbb le tiltott tavaly is mint őt.
Emellet a családjának is sokat hazudik. Szó szerint mindenről! 😄 Viszont észre vettem hogy erdeklődik másoktól rólam! Lesi a TikTok profilom mindennap és a sztorimat is nézi szinte mindenhol. Gondoltam rá írok ma és meg kérdezem mit érez irántam. De csak kíváncsiságból. Azt mondta ismerkedjek őt nem érdekli. De viszont hiányzom neki gondol rám. Majd rá tértem a lényegre hogy Szeret e engem? Kisebb körül írások után azt írta hogy nem! Persze rosszul eset de fogoval kellet belőle ki húzni. Majd kertem tiltson le engem. Ha már tavaly is le tiltott előbb mint a másik lányt. Erre hopp le tilt de csak üzenetben! De a tiltás előtt vagy 8x meg kérdezte hogy ezt akarom-e én meg hogy igen ha nem érez irántam semmit tegye meg. Enis le tilthattam volna tudom. De én azért kertem meg őt rá mert ő azt mondta hogy aki nem fontos neki azt általában gondolkozás nélkül le tilta ki törli az életéből. Nekem 1evig hazudta hogy a lány le van tiltva mai napig nincs. 😁illetve azt is hogy engem jobban szeretet most viszont már nem. Én úgy vagyok vele ha valakit őszintén szeretek akkor 2honap után is ugyan ugy. Vajon mi lehet ezzel a sarccal ? Ki mit gondol? Bocsi a hibákért.
Mintha valami óvodasoknak szoló, abból is idióta mesét olvastam volna... Tényleg ennyire fontosak ezek a netes sz.rok? Kb félevente posztolok facen, abban sincs semmi személyes.
Lényeg hogy ha mar ketszer is szakítottatok, akkor mi a fenének kerülgetitek még egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!