Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítást túlélni egyedül??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítást túlélni egyedül??

Figyelt kérdés

4 eves kapcsolatnak lett vege, ugy lett vege, hogy 100%-ban osszeillettunk jo volt együtt letezni… aztan fel eve megkattant es szabadulni akart tolem, mindennek elhordott, meggyalzat az egesz kapcsolatot elmondta, hogy engem sose szeretett, gyotort lelkileg stb. Nekem kellett kimondani, hogy vege, mert meg utolso percben is konyorgott mikozben naponta bantott, hogy mennyire nem jo a kapcsolat neki.

Egyedul vagyok teljesen es nem tudom hogyan dolgozzam igy fel?? Van penzem, hogy uj dolgokba kezdjek bele, nem milliomos szint, de tudok koltekezni valamennyire… mit javasoltok ami segithet??

2023. ápr. 14. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Uj hobbi? Valami ami mindig erdekelt, de eddig nem vagtal bele?
2023. ápr. 14. 18:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus, hobbik, sport, könyvek, kirándulás.
2023. ápr. 14. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Költözés, nulláról felépíted az életed. Én ezt tettem. Amig ugyan ott élsz, ugyan abban a lakásban, ugyan azok között a bútorok között, ugyan azon a helyen ráfogsz jönni, hogy minden ráfog emlékeztetni, és minden hobbys dolog kidobott pénz lesz, de semmi nem fog változni, csak minden este, minden nap amit ott töltesz ebben a lakásban fájdalmasabb lesz mindennél.

Van egy film, mi egykor nekem sokat segytett több oldalról is, és most ne a fizikai erőszakra koncentrálj benne, hanem a lányra:

Egy ágyban az ellenséggel.

Új élettérben könnyebb felépülni, mint a régiben vergődni.

2023. ápr. 14. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
3+A költözésnél pedig minden magad mögött hagysz-minden bútort. Kiválasztasz max. 2 db taárgyat, vagy növényt. Az meghagyod meg a fotókat stb. Azt is zárhelyen-ennyit viszel magaddal és elindulsz az ismeretlenbe. Egyedül.
2023. ápr. 14. 19:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Egyedül vagyok teljesen es nem tudom hogyan dolgozzam igy fel"

Van 32-es húsdarálóm, hurkatöltőm! Ha gondolod segítek.

Ja, majd el felejtettem!

Állítólag jó kolbászt tudok csinálni.

2023. ápr. 14. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:
39%
3+ Plusz a félelmeidet is le kell győznőd az ismeretlentől.Menet közben. Mert fogsz félni és sok éjszaka lesz nég amikor ébren leszel mert nem fogsz tudni aludni.
2023. ápr. 14. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Most egy hosszabb választ fogok írni.

Almási Kitti mondta, máshogy fogalmazva, de a lényege az volt, hogy amikor úgy érezzük, hogy nem bírjuk, és visszagondolunk az életünkre, rájövünk, hogy sokkal nehezebb dolgokat is kibírtunk.

Lehet, hogy fáj, lehet, hogy üvöltenél, de ennél jobb lesz. Miért? Mert lejárt az idő, hogy egymás mellett fejlődni tudjatok. Az ember állandóan fejlődik, ti meg más irányba mentetek, már nem megy együtt a fejlődés.

Most jön a saját "énidőd". Tudom, sajnos divat lett ezzel a szóval dobálózni mostanában, de tényleg elkezdhetsz új dolgokat, akár megismerni magadat jobban.

Egyrészt érdemes valami hobbit találni, ami nagyon leköt. Ha van pénzed, sűrűn utazni (nagyon olcsó repjegyeket találni).

Belépni különböző csoportokba, múzeumba menni, stb. Tudod milyen jó dolog egyedül menni helyekre? Az ember rengetegszer fél, közben pedig szabad vagy.

Én nekem 5 éves kapcsolat ért úgy véget, hogy egy éven át csalt, megalázott, ordibált velem, közben a családi dolgok miatt generalizált szorongásom lett, azt hittem megdöglök. Tudod mit csináltam? Elkezdtem festeni. Nem, nem festek szépen, magam miatt kezdtem el. Eleinte utáltam, és egyre jobb lett.

Elkezdtem egyedül járni a várost, fényképeket csinálni.

Elkezdtem egyedül stand-up estekre járni, mert imádok nevetni. Rámosolyogtam az emberekre az utcán. Elkezdtem itthon sminkekkel kísérletezni. Olvasni. Imádom a kávét, elkezdtem bejárni a kávézókat.

lehet sportolni (thai-box, Aikido, karate, falmászás, stb).

Keress adrenalint, keress boldogságot. Meg kell élni a gyászt, de ki fogsz belőle jönni, mert erős és független ember vagy.

2023. ápr. 15. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!