Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig jut eszetekbe szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig jut eszetekbe szakítás után a másik?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy egy tárgyat vagy valamit amit tőle kaptatok megláttok. Ruha vagy bármi apróság.

Én lettem sajnos lapátra téve kb 2 hónapja.

De még sajnos eszembe jut gyakran.

Vajon ez kölcsönös?

A szakító fél is így van ezzel?

2023. ápr. 10. 10:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én nyitok másik nő nök felé.

Pont ezért mert addig sem gondolok rá.

2023. ápr. 11. 21:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

elfelejteni nem lehet, csak tovább lépni, túllépni

Mivel nincs törlés gomb az agyban így ez nem működik.

Van olyan, hogy hetekig eszembe sem jut, aztán csak úgy hirtelen igen, de már semmilyen érzelmet nem vált ki...csak egy emlék minthogy kikkel jártam általánosba egy osztályba

2023. ápr. 15. 21:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
15 hónapja a szakítás után. Szerintem az elszomorodós érzés a mai napig megvan. Bár gondolom, talán enyhült, nehéz megállapítani. Az élet természetesen nélküle is elviselhető, ezt bizonyítja, hogy nem vetettem véget az életemnek. De boldognak nem érzem magam és a rágondolás, eszembe jutás, vágyódás utána és az elkeseredés is bővel megvan még. Lehet, nem is fog múlni, elmúlni, egy másik szerelemmel/kapcsolattal tompíthatnám, gondolom, ezek ismert módszerek, de nekem semmi kedvem, mert nem egy másikra vágyom, hanem a mi kettősünkre. Persze lehet, ez az érzés is el fog múlni.
2023. ápr. 16. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nemtom, már nagyon régóta volt hogy utoljára szakítottam.
2023. ápr. 16. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!