Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig jut eszetekbe szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig jut eszetekbe szakítás után a másik?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy egy tárgyat vagy valamit amit tőle kaptatok megláttok. Ruha vagy bármi apróság.

Én lettem sajnos lapátra téve kb 2 hónapja.

De még sajnos eszembe jut gyakran.

Vajon ez kölcsönös?

A szakító fél is így van ezzel?

2023. ápr. 10. 10:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a másik félnek is eszébe jut az exe pl. a másik kedvenc zenéjét meghallva. Nem tudom elképzelni, hogy ne így lenne.

A kérdés az, hogy meddig fog úgy eszedbe jutni az ex, hogy ne keseredj egy picit is el. De egy idő után már csak az tudatosul magadban, hogy: "igen, ezt tőle kaptam". Ezzel le is zárva a gondolatmenetet. Ez bele telhet jóval többe is, mint 2 hónap.

2023. ápr. 10. 10:33
 2/14 A kérdező kommentje:

Az univerzum is ellenem van sokszor.

Van hogy nem jut eszembe egy ideig de persze olyankor tuti hogy egy nő aki szemben jön velem olyan parfümmel van befújva. :(

Vagy meglátok egy rendszámot pl.

ICU-×××

( Igen úgy hívják. )

Zenékről nem beszélve a rádióban.

2023. ápr. 10. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
76%

Én szakítottam vele 10 éve és mai rendszeresen gondolok rá, de sajnos muszáj volt megtenni, mert ő nem szeretett engem.

Én meg nem akartam palimadár lenni.

Ennyi idős fejjel már tudom, attól még lehet együtt boldog életet élni, ha nem vagyunk szerelmesek.

2023. ápr. 10. 10:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Orokre. Minden nap eszembe jut az osszes exem
2023. ápr. 10. 12:29
 5/14 A kérdező kommentje:

Azt hittem könnyebb lesz elfelejteni de nem sajnos.

Jobb már sokkal mint az elsö napokban de még mindig sz@r. :(

2023. ápr. 10. 13:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Fél év legalább.
2023. ápr. 10. 14:53
 7/14 A kérdező kommentje:

Ajaj.

Nehéz napoknak nézek elébe.

Volt már szakításom csak ugye azok nem a legnagyobb szerelem közben voltak hanem amikor már laposodott a dolog.

2023. ápr. 10. 15:05
 8/14 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Több már, mint egy fél éve, és még mindig napi szinten eszembe jut 😓
2023. ápr. 10. 22:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Most szivattok?

Ne már!

Én hamarabb el akarom felejteni.

2023. ápr. 11. 03:55
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Fájó is a szerelem. 2 éve szakitottunk de mai napig eszembe jut. Nincs kapcsolatom. Mert nem is szeretnék. Nem akarok bele szerretni egyenlőre senkibe
2023. ápr. 11. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!