Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek segítene egy őszinte beszélgetés az exemmel ebben az esetben?
1 éve mentünk szét és nagyon hirtelen és nem zártuk le, nem volt megbeszélve semmi, csak hogy vége.
Azt hittem túl vagyunk egymáson, de pár hónapja találkoztunk és bennem újra fellobbant a szikra és nagyon szívesen beszélgettem volna vele, ugy mindenrol. Annyi kimondatlan dolog van bennem, és már belátom a hibaimat, amikért szeretnék bocsánatot kérni, erdekel mi van vele, miert lett vege, es ugy egyaltalan, hogy benne vannak-e meg erzesek felem, mert azota többször voltunk azonos eseményeken és habár abban biztos vagyok, hogy egyikünk sem szeretne most kapcsolatot a másiktól, egyertelmuen nem vagyok semleges neki, ott van a szikra kettőnk közt, ezt mindneki megerősíti. Elég rendesen flörtöl is velem, érdeklődik, közelemben mozog stb…NEM tartanam jo otletnek, hogy ujra osszejojjunk (foleg, hogy baratnoje van), de szerintetek segítene magamban rendezni a dolgokat és elengedni egymást, ha őszinten elmondanám az erzeseimet/gondolataimat? Pl.: azt, hogy mint ember is nagyon fontos nekem, de megkerem, hogy ne flortoljon, mert ez igy egy nagyon kellemetlen helyzet nekem.
Én nem egetném magam azzal hogy még mindig epekedek érte es ezt tudtára is adjam
Fene se nyalna ilyennek.
Először tegyen azért is hogy egyáltalán ránézzek.
Aztám azert hogy egyáltalán köszönjek neki
Meg azért hogy egyáltalán szóba álljak vele.
Ne higyje azt hogy én rá várok eveken át is és róla álmodozom meg most is a karjaiba omlanék egy ilyennek aki elhagy én meg csak pislogok.
Ha vonzódsz hozzá, akkor hiába kéred meg több mint valószínű, hogy folytatni fogja, mert látja, hogy nem semleges számodra.
Az lenne a helyes megoldás, hogy kerülod, megmondod neki, hogyha nem fejezi be elmondod a barátnőnek mit csinál. Akkor biztos többet nem flörtölne veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!